Evolution Gaming va oferi jocuri cu dealer live în Michigan, SUA


Evolution Gaming a anunțat la finele lunii iulie printr-un comunicat de presă pe pagina oficială că va deschide cel de-al 3 lea studio de cazino live în Statele Unite, mai precis în Michigan.

Această mișcare este monumentală pentru dezvoltator, Evolution fiind prima companie care lansează jocuri cu dealer live pentru jucătorii din statul Michigan.

Procesul de autorizare a fost unul laborios – Evolution s-a angajat să respecte nu doar prevederile legale în ceea ce privește internet gaming-ul în statul Michigan, ci și să primească vizite on-site de la MGCB, autoritatea de licențiere locală.

După ce a primit aprobare de la autoritatea de reglementare, Michigan Gaming Control Board, Evolution Gaming a pus bazele unui studio nou și l-a lansat oficial pe 22 iulie. Acesta este cel de-al 11-lea studio deținut de companie, alături de cele din Malta, Latvia, Canada, Lituania și România.

Ce va oferi Evolution Gaming jucătorilor din Michigan?

Conform companiei, noul studio din Michigan se va asemăna foarte mult ca facilități cu cele deja existente din New Jersey și Pennsylvania. Studio-ul va oferi software de cazino live B2B de ultimă generație pentru toți operatorii mari licențiați care doresc să le ofere pariorilor cele mai performante jocuri cu dealer live online de pe desktop, tabletă sau smartphone.

Anunțul Evolution Gaming a fost primit cu mult entuziasm și deschidere atât de jucători, cât și de cele mai mari cazinouri interesate imediat  de dezvoltarea unor parteneriate.

Evolution Gaming Live Dealer

Mai precis, 9 operatori de cazino au bătut palma cu Evolution Gaming în ziua lansării studio-ului pentru a oferi clienților lor jocuri cu dealer live pentru prima dată – Barstool, BetMGM, Bet Rivers, DraftKings, FanDuel, Golden Nugget, PokerStars, TwinSpires și William Hill. Această listă se va extinde cu siguranță în următoarea perioadă.

Câteva jocuri cu dealer live care vor fi oferite pariorilor din Michigan sunt titluri iconice din portofoliul Evolution – Infinite Blackjack, Live Baccarat, ruletă europeană și Auto Roulette. Pe parcurs vor fi adăugate și alte jocuri live, inclusiv game shows ca Dream Catcher sau Monopoly Live.
Evolution va transmite toate aceste jocuri din studioul său din Southfield în timp real. Dezvoltatorul suedez este prima companie autorizată să ofere jocuri de cazino online în Michigan. Singurul alt dezvoltator activ de jocuri cu dealer live pe piața din US este Ezugi, dar și acesta este un brand deținut tot de Evolution, încă din 2008.

Compania este pe un trend ascendent care are toate șansele să continue. Profitul și încasările Evolution s-au dublat în prima parte a anului 2021, în mare parte grație achiziției NetEnt la finele anului 2020.

Declarații oficiale

Jeff Millar, Director Comercial pe America de Nord la Evolution Gaming a declarat – „Suntem dedicați 100% noii piețe din Michigan – am lansat jocuri de la brandul nostru, NetEnt în colaborare cu toți operatorii în Michigan, la deschiderea pieței, în ianuarie, iar acum suntem primul dezvoltator care lansează jocuri de cazino live în Michigan.”

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus