Evolution Gaming va oferi jocuri cu dealer live în Africa de Sud


Evolution Gaming, lider pe piața de software pentru jocuri live și servicii online B2B pentru cazinouri lansează un nou parteneriat cu Sunbet. În urma acestui acord, jucătorii din Africa de Sud vor avea acces în premieră la întreaga suită de jocuri cu dealer live de la Evolution Gaming.

Sunbet este brandul online de pariuri sportive al celor de la Sun International Hotel and Casino Group, unul dintre cei mai mari operatori de  hoteluri, cazinouri și resorturi din lume. Aceștia dețin numeroase proprietăți în Africa de Sud, iar acordul cu Evolution Gaming îi va ajuta să-și concretizeze și poziția pe piața online.

Ruleta blackjack baccarat live

Joacă jocuri live la

04-05-2024
Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Jocuri Live
Evaluare Cazino
1.
Până la
1200 RON
300
rotiri gratuite
Jocuri Live
9
2.
100% pana la
1000 RON
300
rotiri gratuite
Jocuri Live
2
3.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
Jocuri Live
2
4.
100% până la
2000 RON
Jocuri Live
35
5.
Pachet de bun venit
2400 RON
600
rotiri gratuite
Jocuri Live
15
6.
100% până la
1000 RON
150
rotiri gratuite
Jocuri Live
10+
7.
100% până la
1500 RON
5 tokenuri Jackpot Poker și 200
rotiri gratuite
Jocuri Live
10
8.
2x 100% până la
1000 RON
100
rotiri gratuite
Jocuri Live
2
9.
100% până la
1500 RON
150
rotiri gratuite
Jocuri Live
12

Detalii despre parteneriat

Conform termenilor acordului de conținut încheiat între cele două companii, Sunbet va avea acces la întreaga suită de jocuri cu dealer live de la Evolution Gaming, dar și de la Ezugi, brand deținut tot de Evolution.  Clienții Sunbet din Africa de Sud vor avea acces la cele mai populare jocuri de masă și cărți de la Evolution (ruletă, poker, blackjack și baccarat), dar și la titlurile custom ale acestora – game-show-uri live ca Dream Catcher, Deal or No Deal Live, Crazy Time sau Gonzo’s Treasure Hunt Live.

Un nou pas pentru Sun International

Sun International este unul dintre cei mai mari operatori de cazinouri land-based din Africa de Sud. Compania deține cazinouri moderne, dar și hoteluri de 5 stele și resorturi premium ca Palace of the Lost City din Sun City.

Perioada recentă de restricții a arătat multor operatori de cazinouri fizice că trebuie să se extindă și în mediul online pentru a le oferi pariorilor mai multe opțiuni și servicii nelimitate, inclusiv de la distanță.

Colaborarea cu Evolution Gaming le va permite să se extindă pe piață și să le ofere pariorilor o alternativă online în perioadele în care resorturile și sălile de jocuri sunt închise. Această flexibilitate pe care o va oferi Sun International jucătorilor va ajuta compania să-și loializeze publicul țintă și să-l țină aproape chiar și în perioadele de criză.

Declarații oficiale

Nitesh Matai, Director General de Pariuri Sportive la Sun International a declarat – “Jocurile online cu dealer live de la Evolution și Ezugi sunt recunoscute în întreaga lume, iar oferta lor ne permite acum să furnizăm servicii online clienților noștri la un alt nivel. Cel mai incitant aspect este faptul că jucătorii vor avea parte de emoția unei vizite la un cazino modern, alături de o nouă generație de game show-uri live incredibil de distractive care le oferă acestora diversitate și libertate de alegere.”
Dean Finder, CEO la Evolution Services SA a completat cu –“Suntem incredibil de entuziasmați de potențialul pe care îl are parteneriatul nostru cu Sunbet. Soluțiile noastre de software pentru jocurile cu dealer live completează perfect oferta deja existentă a Sun International și a Sunbet. Ele reușesc să redea fidel experiența de gaming a unui cazino fizic, dar și să extindă și să diversifice oferta lor deja competitivă de pariuri sportive.”

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus