Endorphina încheie anul cu un ultim joc de păcănele cu animale, Water Tiger


Endorphina, un furnizor de software și jocuri de cazino testate independent de GLI, licențiat atât de ONJN, cât și de Malta Gaming Authority (MGA), anunță o nouă lansare pentru fanii păcănelelor cu animale.

Water Tiger este ultima adiție la portofoliul variat de jocuri Endorphina, ce cuprinde sloturi online adaptate diverselor culturi, mentalități sau chiar fenomene sociale (Book of Santa, Satoshi’s Secret, Twerk sau Taboo).

Toate sloturile Endorphina se remarcă prin calitatea elementelor vizuale și prin modelul matematic dovedit ce asigură rate de plată corecte, iar Water Tiger nu va fi o excepție, ci promite să încheie anul 2021 în aceeași notă pozitivă care a marcat întreaga activitate a dezvoltatorului.

Tigrul de apă – un simbol al norocului și al bogăției care aduce câștiguri nesperate

Water Tiger Endorphina

Water Tiger este un slot video care îmbină două teme populare la cazino – tema asiatică și regnul animal sălbatic. Rezultatul este o lansare originală care, potrivit datelor furnizate de dezvoltator, are potențialul de a-ți aduce averi nesperate, prosperitate și distracție pe măsură în anul 2022.

Water Tiger are o structură de 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată iar numele său este bazat pe astrologia chineză, în care anul 2022 este anul tigrului de apă, asociat cu atribute ca prosperitate și succes. Din acest motiv, și simbolurile speciale de pe role denotă noroc și bogăție (o navă de aur, pești, monede, cărți de joc stilizate cu coroane de aur și diamante etc.).

În Water Tiger regăsim și jocuri bonus cu simboluri wild expansive. Bineînțeles, wild-ul jocului și cel mai valoros dintre simboluri este tigrul de apă – acesta substituie toate celelalte simboluri, exeptând scatter-ul. Pentru a fi răsplătit cu rotiri extra, ai nevoie de 3,4 sau 5 simboluri scatter și vei primi 10,15 sau 25 de jocuri gratis. Pe durata acestor runde, simbolul tigru se extinde și acoperă întreaga suprafață a rolelor.

Fiind un slot cu un design clasic, regăsim și o funcție Bonus Pop sau Gamble – aceasta îți permite să-ți dublezi câștigurile de până la 10 ori dacă nu te temi de o doză de risc, iar cărțile de joc îți poartă noroc. La acest joc de păcănele, o combinație câștigătoare se poate înregistra doar pe linii de plată active și pe role adiacente, începând cu rola din partea stângă. Mizele posibile se plasează între $0.10 și $200 per rotire (sau echivalent în RON).

Water Tiger are un RTP estimativ de 96.03% și a fost lansat oficial la cazinourile partenere pe 22 decembrie 2021. O variantă demo poate fi încercată gratis pe site-ul Endorphina de pe desktop, tabletă sau mobil, direct din brower. Deocamdată, Water Tiger nu este disponibil la cazinourile din România, însă credem că va fi adăugat în curând de operatorii licențiați cu jocuri de la Endorphina (Maxbet și Netbet).

 

Declarații oficiale

Gretta Kochkonyan, Director de Gestiune a Conturilor la Endorphina, a declarat – „Sunt încântată să anunț lansarea celui mai nou slot Endorphina, Water Tiger, care încheie perfect anul 2021 și sezonul sărbătorilor. Acest nou slot le permite jucătorilor să atragă norocul de partea lor și să obțină până la 25 de rotiri gratuite pe durata jocului bonus! Încearcă și tu acest joc la cazinourile tale preferate!”

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus