Deschidere și verificare cont Winbet


Deși a apărut pe piața din România cu doar o jumătate de deceniu în urmă, WinBet este deja un brand solid pe piața locală mulțumită ofertei bogate de jocuri, multe dintre care nu se regăsesc în bibliotecile altor cazinouri, și bonusurilor solide, printre care și cel mai mare pachet de bun-venit din România - până la 8000 de lei și 1000 de rotiri gratuite pe primele 5 depuneri.
Dacă acest bonus arată atractiv, iată cum poți deschide un cont rapid și ușor la winbet.ro.
winbet.ro

Deschidere cont Winbet

După cum probabil te-ai obișnuit, vei găsi butonul de înregistrare în colțul din dreapta-sus al paginii web WinBet.ro - este cel mai strident buton, cel mai ușor de găsit.
 
buton deschidere cont winbet.ro
 
Formularul de înregistrare la WinBet este cam același pe care îl vei găsi la orice alt cazinou, întrebându-te în prima fază de numele de utilizator, parolă, numărul de telefon și adresa de e-mail, iar în a doua fază, de nume, prenume, adresa și orașul tău. Fii atent să completezi aceste câmpuri cât mai precis și detaliat, pentru că aceste date vor fi folosite pentru validarea contului tău.
 
Formular inregistrare winbet.ro trei pasi
 
La al treilea pas este suficient dacă introduci codul numeric personal - formularul va extrage data de naștere și sexul din el.
După ce declari că ai vârsta necesară jocurilor de noroc pe bani reali și că ai citit și ești de acord cu termenii și condițiile, poți trece mai departe. Vei primi un e-mail cu un link de confirmare a adresei.
 
email confirmare winbet
 
După ce dai click pe linkul din email, mai rămâne doar un singur pas de parcurs ca să ai parte de experiența unică și bonusuri generoase.
Validare cont winbet.ro

Verificare cont Winbet

Verificarea contului este un pas important în „cariera” oricărui jucător sau parior - și necesar pentru a preveni pierderea contului la 30 de zile după înregistrare, conform legilor în vigoare. Ca de obicei, verificarea contului WinBet este o procedură simplă: trebuie să încarci în sistem un document care să-ți confirme identitatea și adresa.
Pentru a-ți verifica contul WinBet, trebuie să deschizi meniul apăsând pe butonul indicat mai jos, să dai click pe numele tău de utilizator și din secțiunea „Profil” afișat trebuie să alegi „Verificarea documentelor”. 
 
Verificare cont winbet.ro
 
 
WinBet solicită documente diferite pentru diferitele metode de depunere bani în cont:
  • Pentru WinBet CashPay este nevoie doar de cartea de identitate
  • Pentru card este nevoie de copie CI și copie card față cu numele titularului, respectiv primele 6 și ultimele 4 cifre din numărul cardului vizibile, plus copie spate cu codul CVV vizibil
  • Pentru portofele electronice precum SKRILL, Neteller sau PaySafe, ai nevoie de o copie CI și un screenshot din contul tău din care să se vadă că este un cont verificat, 
În anumite cazuri, cazinoul mai solicită și o poză de tip „selfie”.
 
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus