Deschidere și verificare cont Baumbet.ro


Grupul Baum este printre cei mai vechi operatori de jocuri de noroc pe piața din România, firma din spatele brandului Baumbet fiind înființată în 1993. De atunci, compania a deschis peste 40 de agenții în toată țara și și-a consolidat prezența pe piața operatorilor online de pariuri și jocuri de noroc. În oferta sa se regăsesc unele dintre cele mai populare jocuri de cazinou cât și titluri exclusive disponibile doar în rețeaua sa. 
Ia să vedem cum se deschide și cum se verifică un cont pe Baumbet.ro.
Înregistrare Baumbet

Deschidere cont Baumbet

Cazinourile și agențiile de pariuri online scot, de obicei, în evidență butonul de „Înregistrare” - acest lucru nu e diferit nici la Baumbet.ro: 
 
buton inregistrare baumbet
 
Un click pe butonul respectiv te va duce direct la formularul de înregistrare unde va trebui să-ți completezi datele cu atenție - aceste date vor fi folosite ulterior pentru validarea contului tău Baumbet și la aprobarea plății câștigurilor tale.
 
baumbet.ro formular inregistrare cont nou

După ce completezi și trimiți formularul (dacă te întrebi, la „Rezidență fiscală” va trebui să treci „România” în cele mai multe cazuri, sau dacă nu, țara în care îți plătești impozitele și taxele), vei primi un email cu un link pentru activarea contului. 

email activare cont Baumbet link

După ce ți-ai activat contul, merită să arunci o privire asupra setărilor din cont - aici poți seta metodele prin care Baumbet va ține legătura cu tine. 

Aici poți exprima sau revoca acordul tău privind modurile prin care Baumbet te va putea înștiința despre promoții și bonusuri disponibile, setând dacă vrei să fii contactat prin SMS, telefonic, e-mail sau prin poștă.

 

Baumbet metode de contact setare

Validare cont Baumbet

Verificare cont Baumbet.ro

Precum probabil știi deja, legislația din România obligă jucătorii la casele de pariuri sau cazinourile online să-și verifice / valideze conturile de jucător în cel mult 30 de zile de la înregistrare sau prima depunere, în caz contrar contul trebuie șters fără niciun fel de notificare. 
 
Validare cont KYC baumbet
 
Verificarea sau validarea contului este o procedură simplă și destul de rapidă care constă din încărcarea în sistem a documentelor solicitate de către operator, care pot fi:
  • Fotografie cu cartea de identitate - trebuie să fie vizibile toate cele 4 colțuri ale documentului
  • Pentru validarea metodei de plată la depunerile cu cardul: fotografie cu cardul bancar cu care s-a efectuat depunerea (față și verso) - trebuie să se vadă numele titularului, data expirării cardului, respectiv primele 6 și ultimele 4 cifre din seria cardului
  • Pentru validarea metodei de plată la depunerile cu un portofel electronic: Captură de pe ecran cu numele complet al titularului, adresa de e-mail, numărul de cont al respectivului portofel electronic
  • Pentru dovada adresei o copie după o factură de utilități (electricitate, telefonie mobilă etc.) sau un extras de cont bancar cu adresa de domiciliu care corespunde cu cea folosită la înregistrare
Baumbet poate solicita și alte documente suplimentare care se pot încărca în sistem prin aceeași interfață. Pentru a-ți valida contul, alege secțiunea „Diverse” din secțiunea „Contul meu” sau direct „KYC (Verificare cont) din meniul de sus.
 
Meniu KYC Baumbet
 
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus