Deschidere și verificare cont Admiral.ro


Admiral este un brand de pariuri sportive și jocuri de noroc originar din Austria, parte din grupul Novomatic, alături de branduri precum Greentube, GiGames și Bluebat Games. În România, brandul este prezent atât pe piața de jocuri și pariuri din lumea reală, cu peste 30 de locații prin toată țara, cât și online, oferind jucătorilor cea mai mare selecție de jocuri Novomatic, titluri exclusive și bonusuri atractive. Iată cum poți deschide un cont la cazinoul online Admiral și beneficia de un bonus atractiv chiar de la bun început.

Înregistrare Admiral

Deschidere cont Admiral.ro

Butonul de „Înregistrare” pe pagina admiral.ro este, deloc surprinzător, exact în locul în care te aștepți: în colțul din dreapta-sus.

inregistrare cont admiral.ro

Datele pe care va trebui să le introduci sunt aceleași ca și la oricare alt cazinou: nume, prenume, număr de telefon, adresă (inclusiv codul poștal), cod numeric personal, apoi un nume de utilizator și o parolă. Sistemul te întreabă și de o întrebare de siguranță folosit pentru recuperarea contului în caz de ceva. La urmă, sistemul îți cere acordul pentru a-ți trimite oferte personalizate precum bonus aniversar, oferte suplimentare la depunere și alte asemenea prin „Profilare pentru marketing personalizat”, apoi te întreabă de împlinirea vârstei legale și acordul tău cu termenii și condițiile operatorului.

formular inregistrare cont nou admiral.ro

După finalizarea înregistrării, sistemul îți trimite un e-mail de confirmare la adresa folosită pentru înregistrare - după ce ți-ai validat adresa de e-mail, primești imediat 20 de rotiri gratuite la Lucky Lady's Charm Deluxe, Book of Ra Deluxe sau Plenty of Fruit 40. 
 
Dar bonusurile nu se opresc aici. 
 
Validare cont Admiral

Verificare cont Admiral.ro

Verificarea contului de jucător este un pas obligatoriu: conform legislației, orice cont nevalidat trebuie șters după 30 de zile. Pe lângă păstrarea contului tău, mai ai un motiv puternic pentru a-ți valida contul la Admiral.ro: un bonus fără depunere de 100 de lei!
Procedura de validare este simplă. Trebuie să intri în contul tău, să alegi opțiunea „Cont” din meniul din stânga, ceea ce te duce direct la secțiunea „Documente” unde poți încărca documentele pentru validarea contului.
 
Verificare cont Admiral.ro
 
Documentele acceptate sunt cartea de identitate, pașaportul sau o factură de utilități pe numele tău și adresa din CI. După ce trimiți documentele, verificarea propriu-zisă durează între câteva ore și câteva zile - iar după ce ți-ai validat contul, primești bonusul de 100 de lei direct în cont. Ca orice bonus, și acesta vine cu termeni, condiții și cerințe de rulare de 30x.
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus