Deschide cartea bonusurilor pe Netbet și fii premiat!


Îți plac sloturile egiptene? Atunci cu siguranță Book of Dead de la Play’N GO se află printre preferatele tale. Iar, statisticile ne arată că este și unul dintre cele mai jucate sloturi din România la ora actuală. Pentru că Netbet înțelege acest lucru, te premiază în fiecare zi cu până la 400 RON bonus și 100 rotiri gratuite la Book of Dead dacă deschizi Cartea Bonusurilor. Detalii mai jos:

Cine poate participa?

Oferta se adresează doar clienților Netbet care au făcut cel puțin o depunere pe platformă. Oferta este încă în plină desfășurare și poți participa prin acest link – deocamdată nu are o dată fixă de expirare, deci îți recomandăm să te înscrii chiar azi!

Ce am de făcut?

Mizează cel puțin 80 RON la slotul Book of Dead de la Play’N GO. Apoi, apasă pe Cartea Bonusurilor și vei fi răsplătit cu un premiu surpriză în fiecare zi.

Joacă minim 80 de lei la Book of Dead și deschide Cartea Bonusurilor pentru un
PREMIU SURPRIZĂ

Ce primesc?

Câștigurile posibile variază în funcție de noroc, dar și de nivelul de jucător. Poți primi până la 400 RON bonus și 100 rotiri gratuite la Book of Dead. Rotirile sunt acordate imediat iar fiecare dintre ele are valoarea echivalentă pariului maxim la acest slot. În plus, nu sunt impuse limite maxime câștigurilor pe care le poți obține din rotiri.

Cerințe de rulaj

Indiferent ce tip de bonus primești (rotiri gratuite sau bani bonus) se aplică cerințe de rulaj de 40x pentru a putea converti premiile în bani reali și retrage. Cerințele pot fi îndeplinite doar la slotul Book of Dead, nu și la alte jocuri de cazino Netbet. Bonusurile sunt valabile 7 zile.
Ești gata să-l însoțești pe Rich Wilde într-o nouă aventură egipteană? Deschide Cartea Bonusurilor chiar azi!

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus