Delasport obține licență și intră pe piața din România


Delasport, un dezvoltator de soluții software pentru industria de iGaming cu peste 25 de ani de experiență anunță intrarea pe piața din România.

Delasport a obținut o licență clasa a II a din partea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Conform termenilor licențierii, Delasport își poate extinde acum prezența pe piața din România și poate oferi servicii B2C operatorilor.

Cea mai importantă inovație care va fi adusă de dezvoltator operatorilor de cazino din România este API-ul lor Plug & Play iFrame pentru pariuri sportive. Aceasta este o soluție API avansată care poate integra mii de evenimente și piețe internațonale în fiecare lună. iFrame este o platformă de sine-stătătoare destinată pariurilor sportive care poate fi include și alte servicii adiacente.

Delasport le va oferi operatorilor de pariuri sportive, cazino și cazino live soluții software la cheie, inclusiv metode de plată și afiliere integrate.

Obținerea licenței este doar un pas din planul de extindere al celor de la Delasport. Mai devreme în acest an, ei au încheiat parteneriate comerciale cu alte studio-uri de top, printre care se numără și Real Dealer Studios și Play’N GO.

Delasport Romania licenta clasa II

România, o piață vizată de mulți jucători mari din industrie

Faptul că România este o piață de jocuri de noroc reglementată, cu un cadru legislativ clar atrage din ce în ce mai mulți operatori locali și internaționali. Tocmai pentru a facilita obținerea licenței, cei de la Delasport l-au angajat pe Oren Cohen Shwartz, fost Managing Director la Skywind Group în poziția de CEO. Această decizie strategică a avut scopul de a „crește reach-ul companiei pe anumite piețe globale relevante pentru industrie.”

Industria de sports betting și cazino din România a fost reglementată pentru prima dată în 2015 iar, de atunci, a devenit o destinație cheie pentru un număr mare de operatori locali și internaționali, printre care se numără și Superbet, Betfair, 888 Holdings, Wazdan și grupul Kindred, prin brandurile sale Unibet și Vlad Cazino.

Despre Delasport

Delasport este un furnizor de produse de înaltă calitate, de tehnologii avansate și soluții software pentru industria de iGaming și pariuri sportive, cu o experiență pe piață de 25 ani. Dezvoltatorul deține 10 licențe de operare și parteneriate strategice cu alte nume mari din industria de software pentru cazino – Microgaming, Evolution, Yggdrasil, Wazdan, Quickspin, Red Tiger și iSoftBet.

Declarații oficiale

Oren Cohen Shwartz, CEO la Delasport a declarat – „Ne extindem rapid prezența globală, iar pătrunderea pe piața din România a fost un pas firesc pentru noi. Suntem entuziasmați să putem oferi soluțiile noastre premium pentru cazino și pariuri sportive operatorilor din România. Piața din România crește rapid și este o nevoie reală de produse de calitate. Soluția Delasport Plug & Play iFrame pentru pariuri  sportive are toate elementele necesare pentru a-i ajuta pe partenerii noștri să se lanseze live rapid, să crească și să prospere.”

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus