Câștig de 1 milion de euro la slotul Who Wants To Be a Millionaire Megapays


Cel mai nou video slot marca Big Time Gaming tocmai a dat naștere unui nou milionar la cazino. După cum sugerează și numele, Who Wants To Be a Millionaire Megapays caută să-i premieze pe pariori în stil mare, slotul urmând aceeași structură a show-ului televizat, “Vrei să fii milionar?”.

Pentru cei care nu au urmărit niciodată acest show popular, pe scurt, participanților li se prezintă 15 întrebări iar, dacă răspund corect la toate acestea, câștigă 1 milion de euro. Pentru un jucător norocos la păcănele, acest vis s-a transformat în realitate într-o secundă.

Detalii despre câștig

În luna septembrie, un jucător britanic la cazinoul Betfair UK a reușit să obțină unul dintre cele 4 jackpoturi progresive oferite de Who Wants to Be a Millionaire Megapays, mai precis jackpotul Mega, de 1 476 548x valoarea mizei. Cifrele totale s-au oprit la incredibila sumă de £885,928.98, adică peste 1 milion de €.

Păcănele BTG

Joacă jocuri Big Time Gaming la:

26-04-2024
Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Evaluare Cazino
1.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
2.
100% până la
2000 RON
3.
100% până la
1500 RON
150
rotiri gratuite

Funcția bonus Megapays poate fi activată aleatoriu la orice rotire în acest slot. În momentul în care aceasta este declanșată, jucătorii pot obține 4 jackpoturi progresive – mini, midi, major și mega.

Jackpotul Mega este cel mai impresionant, atât din punct de vedere al valorii la care poate ajunge, cât și al elementelor vizuale care îl acompaniază. Atunci când jucătorii obțin jackpotul mega, fundalul slotului se schimbă și pariorii sunt purtați în atmosfera plină de extravaganță și lux a cazinoului Bellagio din Las Vegas.

Tot în cadrul aceleiași funcții bonus, jucătorilor li se oferă un simbol aleatoriu căruia i se asociază un câștig – în cazul de față, litera A i-a adus britanicului peste 1 milion de euro.
Acesta a reușit, progresiv, să câștige toate cele 4 jackpoturi – prima rotire i-a adus 4 simboluri litera A pe role, ceea ce a declanșat cel mai mic jackpot al slotului, Mini Megapays. La a 4-a rotire, a avut norocul să obțină jackpotul Midi, la a 8 a rotire a obținut jackpotul Major iar, câteva rotiri mai târziu a venit și marele câștig.

Cel mai impresionant fapt este că suma de £885,928.98 a fost obținută cu o miză de doar 60 de cenți, cu alte cuvinte pariorul a reușit să revendice de 1 476 548x valoarea mizei. Acesta este unul dintre cele mai mari câștiguri obținute până acum la slotul Big Time Gaming.

Who Wants to Be A Millionaire Megapays – un slot de milioane

Who Wants to Be A Millionaire Megapays este unul dintre cele mai noi sloturi din portofoliul Big Time Gaming. Grație mecanicii Megapays, pariorii pot obține până la 117 649 linii de plată la orice rotire. Slotul are o structură de 6 role, un gameplay rapid, inspirat din ritmul alert al cazinourile stradale din Las Vegas și o temă bazată pe show-ul televizat, Who Wants To Be a Millionaire.

Acest titlu poate fi încercat de pe toate dispozitivele (desktop + mobil), are o rată de plată estimativă de 96.38% și oferă un câștig maxim posibil de 72 310x valoarea mizei (excluzând jackpoturile).

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus