Buffalo King Megaways - in curand la cazinoul tau preferat


Buffalo King este un joc de păcănele disponibil deja în mai multe cazinouri parterene Pragmatic Play din România, lansat în ianuarie 2020. Cu o grafică colorată, o temă inspirată din fauna nesfârșitele preri nord-americane, un RTP de peste 96% și o volatilitate mare, jocul a devenit un preferat al jucătorilor pe bani reali. 
Acum, însă, a venit timpul pentru evoluție: Pragmatic Play a lansat versiunea Megaways a jocului. Sperăm că Buffalo King Megaways va fi lansat în curând de cazinourile noastre preferate.

Buffalo King Megaways

Buffalo King Megaways

Buffalo King Megaways este un joc de tip slot machine cu 6 role, până la 7 simboluri pe rolă, o rolă suplimentară cu 4 simboluri deasupra ecranului de joc și format Megaways, cu până la 200700 combinații câștigătoare posibile. Jocul este, de fapt, un remake al originalului Buffalo King cu aceeași grafică, doar cu formatul actualizat. Jocul are un RTP de 96,52% și volatilitate mare.
Simbolurile majore de pe role sunt diferite animale și păsări de prerie, cu bizonul american - regele necoronat al zonei, având câștigurile cele mai mari asociate. Simbolurile minore sunt cele obișnuite, împrumutate de la cărțile de poker. Buffalo King Megaways vine, de asemenea, cu un simbol wild și unul Bonus responsabil pentru declanșarea rotirilor gratuite.
Cum este obișnuit pentru păcănelele Megaways, fiecare simbol implicat într-o combinație câștigătoare dispare de pe ecran, iar altele îi cad în loc, astfel dând posibilitatea unor câștiguri în cascadă.
 

Rotiri gratuite

Buffalo King Megaways rotiri gratuite

Rotirile gratuite din joc pot fi declanșate de cel puțin patru simboluri Bonus pe ecran simultan sau se pot cumpăra cu o sumă egală cu 100 ori miza pe rotire - dacă alegi să plătești pentru specială, poți primi până la 22 rotir gratuite, cu tot cu câștigul asociat simbolurilor Bonus. 
În timpul rotirilor gratuite, simbolurile wild vin cu un multiplicator aleatoriu de 2x, 3x sau 5x aplicat câștigurilor totale din aceea rotire. Astfel, câștigurile în cascadă pot fi foarte consistente. De asemenea, trei sau mai multe simboluri Bonus pe ecran în timpul rotirilor gratuite adaugă rotiri în plus la total.

Miză specială

O altă funcție specială Megaways care se regăsește și în acest joc este miza suplimentară care crește șansele de a declanșa rotirile gratuite. Aceasta crește miza pe rotire cu 25% și dublează șansa declanșării rotirilor gratuite în mod natural.
 
Buffalo King Megaways castig mare

În curând la cazinoul tău preferat

Lansat pe 29 aprilie 2021, Buffalo King Megaways nu este încă disponibil la niciun cazinou online din România. Până se lansează și la noi, poți încerca jocul origina, Buffalo King, la aceste cazinouri:
01-05-2024
Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Evaluare Cazino
1.
Până la
1200 RON
300
rotiri gratuite
2.
100% pana la
1000 RON
300
rotiri gratuite
3.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
4.
100% până la
2000 RON
5.
Pachet de bun venit
2400 RON
600
rotiri gratuite
6.
2x 100% până la
1000 RON
100
rotiri gratuite
8.
100% până la
1500 RON
150
rotiri gratuite
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus