Bucură-te de fructele norocoase cu 125 rotiri gratuite la Super 7s de la Getsbet!


Păcănelele cu fructe și șeptari sunt cele mai populare jocuri de cazino din țara noastră. Din acest motiv, Get'sBet a decis să-i răsplătească pe pariorii noi care se înregistrează în această perioadă cu un bonus fără depunere la unul dintre cele mai îndrăgite jocuri de păcănele 777.

Bonusul constă în 125 rotiri extra la slotul Super 7s de la Pragmatic Play. Detalii mai jos:

Cum revendic bonusul?

Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pe Getsbet prin acest link, să introduci numărul tău de telefon și să-l validezi folosind codul primit pe SMS. Promoția se adresează exclusiv jucătorilor noi, astfel că poți profita de ea doar o dată, la înscriere.

După ce ți-ai înregistrat contul de jucător, pentru a primi rotirile, trebuie să bifezi acordul de marketing, adică să-ți dai acceptul să primești materiale promoționale din partea echipei Getsbet.

Ce primesc?

Bonusul constă în 125 rotiri gratuite la slotul Super 7s cu fructe și șeptari de la Pragmatic Play. Fiecare rotire valorează 0.20 RON. Rotirile extra sunt valabile 1 zi de la momentul revendicării. Dacă ai un alt bonus activ în cont, nu îl poți revendica și pe acesta de față.

Termeni și condiții

Rotirile gratuite au cerințe de rulaj de 40x pe care trebuie să le îndeplinești în 3 zile pentru a putea converti bonusul și câștigurile în bani reali. Dacă nu faci acest lucru în timpul specificat, rotirile și câștigurile vor fi ambele anulate. De asemenea, operatorul impune și un câștig maxim de 250 RON care poate fi obținut din rotiri.

La rulaj contribuie sloturile online (100%), iar jocurile de masă și cărți sunt excluse (ruletă, blackjack, baccarat, video poker). Oferta poate fi revendicată o singură dată per adresă IP, iar încercările de revendicare abuzivă se vor solda cu anularea bonusului.

În plus, după ce ai îndeplinit rulajul și ai convertit în bani reali, trebuie să realizezi o depunere minimă pentru a putea retrage întreaga balanță de joc.

Grăbește-te, oferta este limitată!

Bonusul fără depunere în valoare de 125 rotiri gratuite la Super 7s poate fi revendicat doar în perioada promoțională, între 20.10.2021, ora 00:00 și 31.12.2021, ora 23:59.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus