Book of Ra: Toate variantele


Book of Ra este cel mai popular joc de păcănele din România, poate din întreaga Europa. Este un joc de cazinou de tip clasic cu cinci role, trei rânduri de simboluri și, cel puțin în varianta de bază, cu 9 linii de plată fixe.
Fanii păcănelelor pot juca Book of Ra atât în cazinourile online din România și din lume cât și prin diferite cazinouri online care oferă jocuri Novomatic, în special Admiral.ro care face parte din același grup de firme ca și dezvoltatorul, dar și operatori ca NetBet, 888 Casino, Superbet și multe altele.

Cine sau ce este Ra?

Ra este numele zeului-soare din Egiptul Antic, considerat creatorul lumii, dădător al vieții și principala divinitate a regiunii. Înfățișarea lui este unul tipic pentru zeii egipteni: are un corp uman cu capul unui șoim, iar pe cap poartă însăși Soarele, călătorind pe unul dintre cele două bărci ale sale zilnic, peste tot cerul, dinspre răsărit spre asfințit.
Jocul inspirat din această zeitate egipteană Book of Ra a fost lansat de Novomatic / Greentube în 2004, devenind la scurt timp unul dintre cele mai populare și cele mai jucate păcănele din toată lumea. 
Book of Ra pacanele

Versiuni Book of Ra

Jocul Book of Ra este disponibil în mai multe variante:

Book of Ra Classic

Jocul original (relansat câțiva ani după lansarea originală în versiunea „clasică”) are cinci role, trei rânduri de simboluri și nouă linii de plată. 
Book of Ra Classic
Grafica jocului este inspirată din Egiptul antic, cu simboluri precum masca funerară a faraonului, scarabeul sfânt, statuete egiptene și nelipsitul arheolog. 
Citește recenzia noastră despre Book of Ra Classic aici.
 

Book of Ra Deluxe

Book of Ra Deluxe este o variantă îmbunătățită a jocului original, cu grafică actualizată și 10 linii de plată. Jocul vine cu aceleași simboluri ca și originalul (doar că sunt mai frumoase), cu aceleași funcții speciale ca și originalul.
Book of Ra Deluxe
Versiunea Deluxe a fost apoi lansat în mai multe versiuni cu funcții diferite:

Book of Ra Deluxe 6

Book of Ra Deluxe 6 este o versiune a jocului cu o funcție extra: o miză suplimentară care dublează miza pe rotire dar și activează o a șasea rolă pe ecran, crescând astfel valoarea câștigurilor potențiale.
Book of Ra Deluxe 6

Book of Ra Deluxe 10

Book of Ra Deluxe 10 este o versiune mult diferită de cel original, având cinci role, 16 rânduri de simboluri în două ecrane diferite și 100 de linii de plată. 
Book of Ra Deluxe 10
 

Book of Ra Magic

Book of Ra Magic este un joc de păcănele similar cu versiunea Deluxe dar cu o diferență majoră: redeclanșarea rotirilor gratuite.
Book of Ra Magic
De fiecare dată când se declanșează rotirile gratuite, jocul alege un simbol aleator care se extinde să acopere tot tamburul în timpul rotirilor. Dacă rotirile gratuite sunt redeclanșate, jocul adaugă încă un simbol expandabil special… și poate face asta de până la 9 ori, crescând considerabil potențialul de câștig al jocului. 

Book of Ra Mystic Fortunes

Book of Ra Mystic Fortunes este o versiune a jocului similară cu cel „Deluxe” dar, din nou, cu o diferență majoră: un jackpot progresiv. Mai bine zis, patru jackpoturi progresive - Mini, Minor, Major, și Grand.
Book of Ra Mystic Fortunes
Jocul jackpot poate fi declanșat în timpul rotirilor gratuite când simbolul wild/scatter apare pe ecran. Aici, jucătorii vor trebui să dezvelească „pietre jackpot” alese dintre 12 afișate pe ecran. Trei „pietre” de aceeași culoare plătesc jackpotul de culoarea respectivă.

Book of Ra Temple of Gold

Book of Ra Temple of Gold este o versiune recentă a jocului, lansată în 2019. Acest joc își duce jucătorii într-o călătorie în America de Sud, acompaniind un arheolog feminin în căutarea comorilor lăsate în urmă de mayași.
Book of Ra Temple of Gold
O diferență între jocul original și Temple of Gold se poate observa la rotirile gratuite - aici, jocul alege până la trei simboluri speciale expandabile la începutul rotirilor.

Book of Ra Bingo

Book of Ra Bingo este un joc de bingo online inspirat din „universul” Book of Ra. Jocul este rapid - uneori mai rapid ca păcănelele - și poate oferi jucătorilor câștiguri decente.
Book of Ra Bingo
 

Despre Novomatic

Novomatic este o companie de jocuri de noroc din Austria prezent în peste 40 de țări din toată lumea. De la începuturile umile - proprietarul firmei, actualul miliardar Johann Graf și-a început cariera cu importul unor aparate flipper din Belgia, în anii 1980 - Novomatic a devenit un nume recunoscut pe piața jocurilor de noroc, acoperind totul de la soluții complete pentru loterii până la produse pentru pariuri sportive, săli de jocuri și cazinouri online. Jocurile Novomatic sunt prezente în peste 1000 de locații ale Loterie Române în lumea reală… și la numeroase săli de jocuri Admiral și cazinouri online. 
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus