Big Time Gaming lansează slotul Gold Megaways


Big Time Gaming tocmai a anunțat lansarea unui nou slot cu mecanică Megaways pe 18 august 2021, în parteneriat cu Scientific Games, lider pe piața globală de entertainment și servicii de cazino. Gold Megaways se anunță a fi un slot exploziv care oferă pentru prima dată până la 1 000 000 modalități de câștig.

Titlul va fi inclus pentru început în oferta cazinourilor Flutter Entertainment, LeoVegas, Unibet și Betsson Group și promite să fie lansarea verii.

Gold Megaways Big Time Gaming lansare

Detalii preliminare despre Gold Megaways

În 2017, cei de la Big Time Gaming au inventat pentru prima dată mecanica de joc Megaways. Aceasta înlocuiește liniile de plată fixe regăsite în alte sloturi cu o rolă aleatorie care acționează ca modificator. Astfel, la fiecare rotire, jucătorii pot obține între 2-7  simboluri speciale pe role și până la 117 649 linii de plată.

Gold Megaways, pe de altă parte, va depăși semnificativ această configurație maximă. Jucătorii vor putea obține până la 1 000 000 modalități de câștig pe parcursul rundei de rotiri gratuite și rundei bonus Extending Reels. În jocul de bază, pariorii pot declanșa între 14 000 și 117 649 modalități de câștig.

Simboluri, funcții bonus și rată de plată

Slotul Gold Megaways promite să inoveze și prin introducerea unei noi funcții, Win Exchange. Aceasta le va permite pariorilor să ofere câștigurile de 70x valoarea mizei în schimbul a 12 rotiri gratuite. Funcția se va aplica și câștigurilor plasate între 20x și 70x valoarea mizei – în acest caz, vei putea opta să oferi întregul câștig pentru șansa de a primi 12 rotiri gratuite, însă rezultatul va depinde de noroc.

Gold Megaways va avea un RTP estimativ de 96.42%, iar câștigul maxim posibil va fi de 20 000x valoarea mizei. Slotul va fi completat și de simboluri expansive – de fiecare dată când acestea apar, vor fi înlocuite de alte două simboluri pentru și mai multe șanse de câștig. Atunci când o rolă se va umple de 10 simboluri, pariorii vor fi răsplătiți cu alte 8 rotiri gratuite iar toate simbolurile wild de pe rola respectivă vor primi un multiplicator de 3x.

Gold Megaways va fi disponibil în mai multe limbi de circulație internațională (germană, engleză, bulgară, română etc.). Pentru că utilizează tehnologia modernă HTML5, va fi optimizat pentru toate dispozitivele mobile (smartphone + tabletă cu Android/iOS).

Pacanele Megaways

Joacă jocuri Big Time Gaming la

Cele mai bune
Cazinouri Online
NetBet
Detalii »
Cele mai bune
Cazinouri Online
888
Detalii »
Cele mai bune
Cazinouri Online
MagicJackpot
Detalii »
Cele mai bune
Cazinouri Online
Pokerstars
Detalii »

Declarații oficiale

Nik Robinson, CEO la Big Time Gaming a declarat – “Gold a fost primul joc dezvoltat de Big Time Gaming. Atunci ne-am propus să schimbăm industria cu noi mecanici de joc și este momentul perfect ca același slot, Gold, să primească o mecanică Megaways cu ocazia celei de-a 10-a aniversări.”

Rob Procter, Content Specialist Director la Scientific Games a completat cu „Suntem entuziasmați să oferim platforma de debut pentru slotul Gold Megaways pentru că știm că este o lansare majoră. Mecanica originală Megaways a avut o influență atât de puternică iar aceasta nu este altceva decât următoarea fază de dezvoltare a sa. BTG depășesc mereu limitele, mereu inovează și abia așteptăm să vedem ce vor face data viitoare.”

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus