3 păcănele cu Egipt noi la MagicJackpot Casino


Egiptul antic, cu ale sale minuni și mistere, este o sursă de inspirație iubită de dezvoltatorii de păcănele. Deși nu vei câștiga comorile neștiute ascunse adânc în nisipurile deșertului Sahara, poți să devii mai bogat jucând păcănelele inspirate din Egiptul antic la cazinourile tale preferate.
În această săptămână, MagicJackpot are pentru jucătorii săi trei păcănele noi cu tematică inspirată din Egipt, fiecare cu bonusuri și speciale aparte.

Eye of the Queen (Novomatic)

Novomatic este cunoscut pentru seria Book of Ra - dar acesta nu e singurul său joc cu temă egipteană. Eye of the Queen este unul dintre păcănelele Novomatic noi dezvoltate de 707 Games cu 5 role, 3 rânduri de simboluri și 10 linii de plată. Jocul are un RTP de 95%, ușor sub media industriei, și volatilitate mare.

Eye of the Queen novomatic pacanele cu egipt

Jocul are simboluri inspirate din Egiptul antic - după cum te aștepți, Regina are cea mai mare platăsociată, de 50 de ori miza pe rotire. Simbolurile minore sunt cele obișnuite, inspirate din cărțile de poker
Jocul are un simbol Scatter care declanșează rotirile gratuite, respectiv un simbol Wild care înlocuiește orice alt simbol (mai puțin scatter) și se extinde să acopere întreaga rolă în timpul rotirilor gratuite.
 

Ramses Revenge (Relax Gaming)

Relax Gaming nu e un dezvoltator foarte cunoscut la noi - ceea ce este păcat, pentru că are multe păcănele frumoase și inovatoare, precum Ramses Revenge. Jocul are un format 6x4 cu 4096 modalități de plată posibile, RTP de 96,15% și volatilitate mare.
Ramses Revenge este o poveste cu mumii. Neînfricatul arheolog explorează piramida lui Ramses și găsește ceva la care nu se aștepta: faraonul trezit din morți care vrea să se răzbune pe cel care i-a deranjat somnul de veci.

Ramses Revenge pacanele cu Egipt

Dacă cel puțin doi arheologi exploratori aterizează pe ecran, jocul declanșează rotirile gratuite (care se pot și cumpăra, de altfel, dacă ești nerăbdător). În timpul rotirilor, Mumiile sunt simboluri Wild iar Exploratorii au rol de Scatter. De fiecare dată când un explorator apare pe ecran, vine mumia și îl prinde - pentru fiecare explorator prins, mumia Wild primește un multiplicator mai mare care se aplică tuturor câștigurilor în care sunt implicate, dând jocului un potențial de câștig foarte mare.
 

Giza - Infinity Reels (Reel Play)

Jocul de păcănele cu Egipt Giza Infinity Reels este unul neobișnuit. La început, are un format 3x3, dar dacă apare o combinație de simboluri care poate fi îmbunătățită de o rolă suplimentară, aceasta este adăugată la ecran, în partea dreaptă. Teoretic, rolele se pot extinde până la infinit.

Giza Infinity Reels pacanele cu egipt magicjackpot

Jocul vine cu un simbol Wild (scarabeul) care înlocuiește orice alt simbol și unul Scatter (piramida) care, când face parte dintr-un câștig, declanșează 10 rotiri gratuite. Pentru fiecare simbol scatter suplimentar, primești câte 4 rotiri în plus.
 

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus