Tiger Claws

5,00 / 5
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina

Felinele sunt, fără dar și poate, cele mai maiestuase animale din lume. Nu e de mirare, deci, că omenirea se uită la ei cu un amestec de frică și adorare. Kalamba Games a ales cele mai admirabile și periculoase feline drept inspirație pentru jocul de păcănele Tiger Claws.

Dezvoltator
Kalamba Games
Format
5x3x243
Miza maxima
150 lei
RTP
97,02%
Rotiri gratuite
Da
Start-Stop
Da
Joc automat
Da
Jackpot
Da

Descriere Tiger Claws

Tiger Claws este un joc de tip slot machine cu cinci tambururi, trei rânduri de simboluri și 243 posibile combinații câștigătoare. Simbolurile sale responsabile pentru câștigurile mai mari sunt toate inspirate din lumea felinelor, reprezentând tigri și pantere în orice combinație de culori care apare în lume. Simbolurile sale responsabile pentru câștigurile mai mici sunt cele obișnuite pentru păcănele (9, 10, J, Q, K, A).
Jocul are simboluri duble speciale pe care apar două animale. Într-o combinație câștigătoare, acestea se calculează ca două simboluri alăturate.
Tiger Claws Rotiri Gratuite Animale Joc Pacanele Animale Online Cazinouri
 
Jocul are un simbol wild care înlocuiește orice alt simbol în combinațiile câștigătoare și un simbol wild dublu care apare numai în timpul rotirilor gratuite. De asemenea, jocul are și un simbol scatter responsabil pentru declanșarea rotirilor gratuite și un simbol special pentru jackpot.

Cum decurge un joc Tiger Claws

Jucătorii pot seta miza pe rotire între 1,5 și 150 de lei. Jocul are o interfață simplă, fără complicații, cu toate funcțiile la îndemână și afișează constant suma celor trei jackpoturi locale asociate valoarea cărora depinde de miza actuală și crește cu fiecare rotire.
Jocul plătește de la 2 simboluri majore sau 3 simboluri minore în sus.

Rotiri gratuite Tiger Claws

Trei sau mai multe simboluri scatter pe ecran în același timp declanșează rotirile gratuite. 
 
Tiger Claws Rotiri Gratuite Animale Joc Pacanele Animale Online Cazinouri
 
Aici, simbolurile wild sunt înlocuite de simboluri X2 Wild care sunt considerate două simboluri wild când sunt parte a unei combinații câștigătoare, oferind astfel jucătorului posibilitatea de a câștiga și mai mult. Două simboluri scatter pe ecran în timpul rotirilor gratis adaugă încă 3 rotiri la total.

Jackpot Tiger Claws

Pentru a câștiga un jackpot disponibil în joc, jucătorul trebuie să adune cel puțin opt simboluri tigru alb pe ecran în același timp. 
 
Tiger Claws Rotiri Gratuite Animale Joc Pacanele Animale Online Cazinouri
 
Opt sau mai mulți tigri albi declanșează jackpotul argint (cel mai mic), 10 sau mai mulți declanșează jackpotul aur, iar 12 sau mai multe declanșează jackpotul platină, cel mai mare jackpot din joc care pornește de la 1000x miza pe rotire.

Concluzie Tiger Claws

Tiger Claws nu este un slot inovator în aspectul sau mecanica sa dar aduce o noutate importantă - simbolurile duble care se consideră două simboluri câștigătoare, oferind astfel jucătorilor posibilitatea de a avea câștiguri și mai consistente. Asta, împreună cu jackpoturile consistente, îl fac un joc atractiv pentru cei care caută un joc pe bani reali.
Iar tematica sa atractivă și aspectul îl fac un joc potrivit pentru cei care caută un joc de păcănele gratis pentru distracție.
Tiger Claws

Joaca acum Tiger Claws la urmatoarele cazinouri

Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Alte jocuri
Evaluare Cazino
1.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
1300+
2.
100% până la
1500 RON
150
rotiri gratuite
650+
Păcănele

Alte păcănele recomandate

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus