Super Hot 7s

4,50 / 5
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plinaJumatate de stea
Super Hot 7s este un slot clasic cu simboluri inspirate din era de glorie a jocurilor de noroc. Are o grafică ușor retro, interfața sa e simplă și ușor de folosit, și în general, dă impresia unui joc dinamic, nemaivorbind de atmosfera unui potențial câștig mare.
 
Pe lângă asta, jocul e plin de simboluri speciale care ascund câștiguri suplimentare.
Dezvoltator
Ainsworth
Format
5x3x40
Miza maxima
15 fise
RTP
94.42%
Rotiri gratuite
Da
Start-Stop
Da
Joc automat
Da
Jackpot
Da

Descriere Super Hot 7s

Super Hot 7s este un slot machine de format clasic cu cinci tambururi, trei rânduri de simboluri și 40 de linii de plată. Este un joc cu o grafică retro, inspirat din păcănelele clasice, cu simboluri de fructe, BAR și „șeptari norocoși” pe tambururi. Jocul pare simplu dar e plin de oportunități de a câștiga, bonusuri, chiar și jackpoturi.

Cum decurge un joc Super Hot 7s

Jucătorii pot seta miza pe rotire între 1,5 și 15 fise. Toate liniile de plată sunt active. Jocul are un simbol wild care poate înlocui oricare alt simbol, cu excepția celor speciale.
 
Simbolul wild poate să apară pe oricare tambur. Patru sau cinci simboluri wild pe aceeași linie de plată plătesc și ele. Simbolurile responsabile pentru cele mai mari câștiguri sunt șeptarii - trei șeptari, doi șeptari, respectiv un șeptar - și simbolurile BAR - 5 BAR și BAR. Aceste simboluri plătesc și dacă sunt amestecate - simbolurile trei șeptari, doi șeptari și un șeptar pe aceeași linie de plată, de exemplu, plătesc și ele. Cele responsabile pentru câștigurile mai mici sunt clopotul și cireașa.
 
Pentru jocul automat, jucătorul trebuie să seteze nu doar numărul de rotiri automate dar și o limită maximă de sumă ce se poate pierde.
Jocul are două simboluri speciale - unul scatter „Free Games Bonus” care activează rotirile gratuite și unul scatter „Wheel” care activează tamburul special din dreapta.

Rotiri gratuite Super Hot 7s

Rotirile gratuite sunt declanșate de cel puțin trei simboluri scatter „Free Games Bonus” pe ecran. Ele vin cu un tabel de câștiguri separat, mult mai darnic decât cel standard. 
 
Ca de obicei, dacă trei simboluri „Free Game Bonus” apar din nou de ecran, jucătorul va primi alte opt rotiri gratuite. 
 
Rotiri Gratuite Super Hot 7s - Jackpot - Joc Pacanele

Jackpot Super Hot 7s

Trei simboluri „Wheel” pe ecran declanșează o rotire pe tamburul din dreapta. Aici, jucătorul poate câștiga o sumă de bani sau, dacă e foarte norocos, unul dintre cele patru jackpoturi asociate cu jocul - Mini, Minor, Major sau Grand.
 
Rotiri Gratuite Super Hot 7s - Jackpot - Joc Pacanele
Păcănele Ainsworth

Joacă Super Hot 7s gratis

Concluzie Super Hot 7s

Jocul este o combinație aproape perfectă între distracție și câștiguri - poate fi atrăgătoare pentru toate categoriile de jucători. Deși grafica sa pare un pic depășită în 2021, jocul în sine nu lasă de dorit. Iar posibilitatea de a câștiga un jackpot destul de consistent îl face o alegere bună.

Despre Ainsworth

Ainsworth Game Technology este un dezvoltator de jocuri și soluții pentru iGaming din Australia. Fondat in 1995, Ainsworth s-a făcut remarcat prin construcția unor automate de joc unice în țară și în lume.
Super Hot 7s

Joaca acum Super Hot 7s la urmatoarele cazinouri

Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Alte jocuri
Evaluare Cazino
1.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
1300+
Păcănele

Alte păcănele recomandate

Crystal Cash
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
4,90 / 5
Ainsworth
RTP: 94.06%
Vezi joc
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus