Second Strike

5,00 / 5
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
Păcănelele aveau totdeauna simboluri inspirate din obiecte norocoase și valoroase. Jocul original inventat acum mai bine de 100 de ani avea simboluri inspirate din cărțile de poker, apoi în era de glorie al Las Vegasului, au apărut simboluri reprezentând lingouri de aur, șeptarul norocos, fructele și multe altele.
 
Second Strike este un joc care aduce un omagiu acestei ere prin designul său inspirat din jocurile clasice, aducându-le în era modernă a telefoanelor deștepte și a cazinourilor online.
Dezvoltator
Quickspin
Format
5x3x10
Miza maxima
100 lei
RTP
96.26%
Rotiri gratuite
Nu
Start-Stop
Da
Joc automat
Da
Jackpot
Nu

Descriere Second Strike

Second Strike este un joc de tip slot machine cu cinci tambururi, trei rânduri de simboluri și zece linii de plată. Simbolurile sale responsabile pentru câștigurile mai mari sunt cele clasice care se regăsesc pe tambururile nenumăratelor păcănele - șeptarul norocos, steaua, clopotul - iar cele responsabile pentru câștigurile mai mici sunt diferite fructe. Diamantul este cel mai generos simbol din acest joc, plătind de 100 de ori valoarea mizei în cazul unei combinații de 5 pe o linie de plată.
Second Strike Rotiri Gratuite Jackpot Joc Pacanele Diamante Online Cazinouri
 
Jocul are un simbol wild care poate înlocui orice alt simbol. Jocul nu are simbol scatter și nici rotiri gratuite
- are în schimb o funcție specială care se declanșează după fiecare rotire câștigătoare.

Cum decurge un joc Second Strike

Jucătorii pot seta numai miza pe rotire, liniile de plată fiind fixe. Jocul are o interfață necomplicată, cu toate butoanele la îndemână. 
 
Second Strike Rotiri Gratuite Jackpot Joc Pacanele Diamante Online Cazinouri
 
După fiecare rotire câștigătoare, jucătorii au șansa de a câștiga bani în plus prin funcția Second Strike. De jur împrejurul tambururilor există un șir de simboluri mici care se potrivesc simbolurilor de pe tambururi. Dacă cel puțin trei simboluri câștigătoare aterizează pe o linie de plată, inițial se plătește câștigul asociat, apoi în jurul ecranului se iluminează un număr de simboluri mici, de același fel cu cele implicate în combinația câștigătoare, și pornește un chenar iluminat. Dacă chenarul aterizează pe un simbol iluminat, jucătorul primește simboluri suplimentare de același fel, putând declanșa un nou câștig.
 
Second Strike Rotiri Gratuite Jackpot Joc Pacanele Diamante Online Cazinouri
 
Cu cât sunt mai multe simboluri câștigătoare pe ecran, cu atât mai multe simboluri suplimentare pot apărea ulterior. Pentru combinații de trei simboluri, jucătorii pot primi șase, pentru combinații de patru, opt, iar pentru combinații de cinci, 10 simboluri suplimentare - și un câștig potențial consistent.

Concluzie Second Strike

Second Strike Rotiri Gratuite Jackpot Joc Pacanele Diamante Online Cazinouri
 
Second Strike nu este cel mai bun joc pentru cei care caută păcănele gratis pentru distracție. Este destul de monoton, fără prea multe funcții suplimentare care să-l facă distractiv. Funcția Second Strike îl face însă unul potențial profitabil pentru cei care joacă pe bani reali.
Second Strike

Joaca acum Second Strike la urmatoarele cazinouri

Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Alte jocuri
Evaluare Cazino
1.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
1300+
2.
pana la
1500 RON
680+
Păcănele

Alte păcănele recomandate

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus