Roata Pariurilor îți aduce premii surpriză pe Netbet!


Roata pariurilor îți aduce premii surpriză pe Netbet!

Conceptul roții norocului este unul dintre cele mai de succes la cazinourile din întreaga lume, inclusiv România – este de ajuns să ne uităm la popularitatea masivă a jocurilor de păcănele Wheel of Fortune sau a game show-ului live, Crazy Time.

Pentru că Netbet înțelege că iubim astfel de premii acordate aleatoriu, a decis să ne surprindă în luna noiembrie cu propria sa versiune de lucky wheel, Roata Pariurilor. În fiecare zi, o nouă învârtire îți poate aduce zeci de premii la cazino și sport. Iată cum:

Cine se poate înscrie la ofertă?

Roata pariurilor este disponibilă în fiecare zi, o singură dată, exclusiv pentru clienții Netbet care au plasat pariuri de minim 50 RON în total în ultimele 48 de ore.

Dacă ești parior nou înscris pe Netbet și au ai deloc activitate pe cont, vei putea participa doar o dată la Roata Pariurilor – odată ce ai plasat minim 5 pariuri, îți vei putea încerca norocul de mai multe ori la această promoție.

Când se desfășoară promoția?

Oferta este valabilă zilnic, în perioada 8-21 Noiembrie 2021.

Ce primesc?

Pentru că rezultatele fiecărei rotiri sunt aleatorii, toți participanții vor avea șanse egale. Premiile oferite constau în freebet-uri (pariuri gratis) și rotiri gratuite.

Care sunt cerințele de rulaj?

Fiecare bonus vine cu cerințe diferite de rulaj și are propria perioadă de valabilitate. Atât pariurile gratuite, cât și rundele gratuite în cazino sunt valabile 7 zile, timp în care trebuie să îndeplinești condițiile de rulaj.

Pariurile gratuite pot fi folosite pe selecții din orice sport disponibil pe platforma Netbet.

Rotirile gratuite pot fi folosite doar la sloturile Big Bass Bonanza sau Sweet Bonanza de la Pragmatic Play și au cerințe de rulaj de 40x.

Indiferent de tipul de bonus pe care îl obții, ține minte că nu poți înainta o cerere de retragere în bani reali fără a îndeplini cerințele de rulaj. De asemenea, dacă depășești perioada de 7 zile, bonusurile nefolosite vor fi anulate automat.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2022 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus