Ponturi ATP Auckland, Gasquet - Norrie, 14-1-2023


Ziua de sâmbătă e rezervată finalelor celor patru turnee ce s-au desfășurat în această săptămână. Mai întâi mergem în Noua Zeelandă și venim cu mai multe ponturi de la meciul dintre francezul Richard Gasquet și britnaicul Cameron Norrie, din cadrul finalei de la ATP Auckland. Partida este programată sâmbătă dimineața, cu începere de la ora 03:00, ora României. Mai multe detalii și pont Gasquet – Norrie, în cele de mai jos.

Total game-uri meci – peste 20,5 - (În meci se vor disputa cel puțin 21 de game-uri)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.65
Victorie Norrie și peste 20,5 game-uri (Victorie Gasquet și minimum 21 de game-uri disputate)
100% până la 500 RON
Cota: 2.75

Richard Gasquet: Formă sportiv

Richard Gasquet face parte din vechea gardă, dar francezul nu și-a spus ultimul cuvânt. Drept dovadă și prezența sa din ultimul act de la turneul de la Auckland. La 36 de ani, Richard încă etalează un tenis bun!

În drumul spre finală, sportivul din Hexagon a trecut, pe rând, de Pannu, Sousa, Goffin și Lestienne. E drept, în semifinale, meciul contra compatriotului nu s-a mai desfășurat, din cauza neprezentării lui Constant.

Partida din finală se anunță una grea. Adversarul e unul de top, dar Richard își va juca șansa, mai ales că a avut liber în penultimul act al competiției. Nu ar fi exclus să vedem și o surpriză!

Cameron Norrie: Formă sportiv

Cameron Norrie e unul din cei mai buni sportivi din circuit. Iar britanicul a făcut un antrenament bun înainte de Australian Open. Ba mai mult decât atât, Cam poate bifa și primul său trofeu din 2023.

Sportivul din Marea Britanie nu a avut probleme în a ajunge în ultimul act. Favorit doi la acest turneu, Cam și-a respectat statutul în fiecare meci s-a impus mereu pe merit. Lehecka, Giron și Brooksby au fost jucători învinși în traseul spre finală.

Oponentul din ultimul act nu va fi ușor de învins, în ciuda cotelor pe care bookmakerii le oferă. Dar Norrie va trata cu cea mai mare seriozitate partida și are șanse bune să bifeze primul titlu al anului!

 

Meciuri directe Gasquet – Norrie

Va fi primul meci direct între cei doi sportivi!

Ponturi Pariuri Gasquet – Norrie

Total game-uri meci – peste 20,5 - (În meci se vor disputa cel puțin 21 de game-uri) - cota 1,65 (Superbet)

Gasquet își va juca șansa în partida contra lui Norrie. Francezul are calitatea necesară de a-i pune probleme britanicului, astfel că pont Gasquet – Norrie merge pe over 20,5 game-uri.

Total game-uri meci – peste 20,5 - (În meci se vor disputa cel puțin 21 de game-uri)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.65

Victorie Norrie și peste 20,5 game-uri (Victorie Gasquet și minimum 21 de game-uri disputate) - cota 2,75 (Betano)

Meciul va fi mai strâns decât o arată cotele, dar Norrie e jucătorul mai bun la ora actuală. Britanicul a cedat set în două din cele trei partide disputate, astfel că pronostic Gasquet – Norrie merge pe victoria britanicului și minim 21 de game-uri derulate.

Victorie Norrie și peste 20,5 game-uri (Victorie Gasquet și minimum 21 de game-uri disputate)
100% până la 500 RON
Cota: 2.75
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus