Pariază pe meciul România-Islanda și fii premiat de Superbet!


Superbet îți dă și mai multe motive să urmărești meciul preferat și să simți adrenalina fiecărui moment în luna noiembrie. Operatorul pune la bătaie 20 RON bonus și 10 RON pentru fiecare gol înscris, exclusiv pentru clienții care pariază pe meciurile România-Islanda și Liechtenstein-România. Detalii mai jos:

Cine se poate înscrie la ofertă?

Promoția este disponibilă exclusiv clienților noi care se înregistrează pe Superbet în perioada 11.11-14.11, își validează contul și pariază minim 50 RON pe meciurile României. De asemenea, asigură-te că ai bifat din contul de jucător că ești de acord să fii informat în legătură cu ofertele Superbet pentru a primi bonusurile.

Ce am de făcut?

Trebuie să pariezi minim 50 RON pe meciul România-Islanda (CM 2022 – FIFA – Calificări) în data de 11.11.2021 și/sau aceeași sumă pe meciul România-Liechtenstein în data de 14.11.2021. Vei fi premiat garantat cu un bonus la sport de 20 RON, respectiv 10 RON bonus pentru fiecare gol înscris în meci.

Participă exclusiv biletele single sau acumulator din data promoției care conțin cel puțin meciul România-Islanda. Cota minimă pentru fiecare selecție este de 1.60 și sunt luate în considerare doar biletele pre-meci, pe evenimente care se desfășoară în data promoției.

La bonus nu participă selecțiile din oferta SuperExtra și Speciale și pariurile prin funcția cashout. Dacă evenimentul pe care ai pariat este anulat din orice motiv, biletul nu va mai fi eligibil pentru bonus.

Cerințe de rulaj

Bonusul de 20 RON are o cerință de rulaj de 1x – o poți îndeplini în secțiunile Sport și Live, cote de minim 1.60 pe pariuri single, cotă totală minim 2.50 pentru pariurile acumulator. Promoțiile de mai sus pot fi revendicate o singură dată per jucător, în zilele menționate (11.11, respectiv 14.11). La rulaj nu vor participa pariurile cash-out și cele plasate în secțiunile Virtuale și Loto.

Bonusul va fi acordat în maxim 48 ore dacă îndeplinești toate condițiile și trebuie acceptat manual din notificarea pop-up în termen de maxim 3 zile.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2022 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus