Ofertă sportivă de Crăciun – 100 RON în pariuri gratuite te așteaptă pe Getsbet!


Jumătatea lunii decembrie ne aduce noi oferte festive – fie că ești jucător la păcănele sau as la pariuri sportive, în această perioadă este imposibil să nu găsești ceva pe gustul tău la cazinourile licențiate. De această dată, suntem încântați să-ți prezentăm cea mai nouă ofertă sportivă Getsbet – dacă te înregistrezi, poți obține 25 RON în pariuri gratis fără depunere și alți 75 RON la prima depunere. Detalii mai jos:

Când se desfășoară promoția și cine se poate înscrie?

Promoția se desfășoară din data de 7.12.2021, ora 00:00 și este valabilă până pe 23.12.2021, ora 23:59. Oferta este disponibilă exclusiv pentru jucătorii noi care se înregistrează prin acest link în perioada promoțională, își validează contul și respectă termenii și condițiile ambelor bonusuri.

Ce primesc? Detalii despre bonusuri

Oferta constă într-un bonus total de 100 RON în pariuri gratuite – 25 RON fără depunere și 75 RON la prima depunere. Jucătorii noi care s-au înregistrat și și-au validat contul primesc automat pariul gratuit în valoare de 25 RON.

Pentru a obține și bonusul de 75 RON trebuie să realizezi o primă depunere de orice valoare. Nu se impune nicio depunere minimă. Apoi, deloghează-te și intră din nou în contul tău de jucător pentru a te bucura de pariul gratuit.

Ambele bonusuri pot fi revendicate o singură dată per cont de jucător/per adresă IP.

 

Cerințe de rulaj

Pariurile gratuite de 25 RON și 75 RON trebuie folosite în integralitate, doar pentru a plasa pariuri simple pe evenimente din fotbal (cotă minimă 1.50) sau pariuri combo (cotă minimă de 2.25 și cotă de 1.50 pe fiecare selecție).

Bonusul este valabil 3 zile de la acordare.

Descoperă și surprizele din Calendarul de Crăciun, tot pe Getsbet!

Dacă vrei ca distracția să continue și să obții chiar mai multe premii zilnice pe Getsbet, îți recomandăm să deschizi și Calendarul de Crăciun. În fiecare zi, în spatele pictogramei cadou se pot ascunde mai multe premii pe care le poți revendica aleatoriu - pariuri gratuite, bonusuri procentuale de 50% sau 100% sau bani bonus.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2022 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus