Cota 2 din fotbal, 7-1-2023


Cota 2 din fotbal, de sâmbătă, 7 ianuarie e formată din două evenimente și vine din oferta Superbet. Cele două partide alese provin din prima ligă a Italiei, Serie A.

Mai jos, evenimentele alese pentru cota 2 de sâmbătă, 7 ianuarie.

  • Fiorentina - Sassuolo
  • Juventus - Udinese

cota 2 fotbal 7-1

Mai jos, argumentările pentru cota 2 de sâmbătă, 7 ianuarie

Fiorentina – Sassuolo – GG-DA - (ambele echipe marchează)

Fiorentina joacă pe teren propriu și vine cu statistici mult mai bune față de adversarii de sâmbată. Alb-vișinii au trei victorii consecutive, o singură înfrangere și un rezultat de egalitate, în timp ce oaspeții au obținut un singur punct în ultimele cinci etape.

Clasată pe poziția a 16-a în Serie A, Sassuolo nu se află în cea mai bună formă posibilă. Formația a înregistrat 16 puncte în ediția actuală de campionat și vine după un singur punct obținut în ultimele cinci etape.

Credem că vom asista la un meci disputat, între două formații ofensive. Fiorentina joacă acasă și are aportul propriilor fani, dar Sassuolo va veni cu gândul să nu plece cu mâna goală de pe Artemio Franchi. În aceste condiții, credem că vom vedea goluri în ambele porți!

Juventus – Udinese – 1X - (Juventus nu pierde)

Juventus a început anul cu dreptul! Bătrâna Doamnă s-a impus cu 1-0 pe terenul nou promvatei Monza și a bifat cel de-al 10-lea succes stagional. Echipa a ajuns la 6 victorii la rând în Serie A și se clasează pe trei, la 7 lungimi de liderul Napoli.

Udinese a remizat în primul meci jucat în noul an, 1-1 cu cei de la Empoli. A fost un meci dominat de către formația pregătită de Andrea Sottil, care s-a mulțumit doar cu un singur punct. A fost cea de-a 7-a remiză stagională din acest sezon pentru Udine.

Credem că partida de la Torino va fi disputată. Juve pleacă cu prima șansă, dar Udinese a demonstrat în acest sezon că e o nucă greu de spart. Dacă nu se va marca rapid, prudența va fi și mai mare în tabăra gazdelor, astfel că vom miza că Bătrâna Doamnă nu va pierde în duelul Juventus – Udinese!

Fiorentina – Sassuolo – GG-DA
Juventus – Udinese – 1X
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 2.14
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus