Cota 2 din fotbal, 6-1-2023


Cota 2 din fotbal, de vineri, 6 ianuarie e formată dintr-un singur eveniment și vine din oferta Superbet. Partida aleasă provine din prima ligă a Belgiei, Jupiler League.

  • Standard Liege – St.Truiden

cota 2 fotbal 6-1

Mai jos, argumentările pentru cota 2 de vineri, 6 ianuarie

Standard Liege – St.Truiden - Total goluri peste 2,5 (se marchează minim 3 goluri)

St. Liege a incheiat anul 2022 pe loc de play-off, dar in scadere de forma, cu un singur punct obtinut in ultimele 3 etape. Gazdele acestui meci joaca deschis pe teren propriu, avand o medie de peste 3 goluri pe meci. Trupa pregătită de Ronny Deila are o singura victorie in ultimele 10 dueluri cu St. Truiden, chiar in intalnirea directa din tur!

St. Truiden a incheiat anul 2022 cu doua victorii, in campionat si Cupa Belgiei. Patru goluri a marcat echipa lui Bernd Hollerbach in ultima deplasare, pe terenul campioanei Club Brugge! St. Truiden are doar victorii in ultimele 3 deplasari, toate in meciuri cu GG si 3+.

Ținând cont de argumentele expuse mai sus, credem că partida de pe Stade Maurice Dufrasne va fi disputată și chiar deschisă oricărui rezultat. Standard joacă bine acasă, dar și St.Truiden a obținut rezultate bune în deplasare. Dacă se va marca rapid, suntem de părere că meciul Standard Liege – St.Truiden va avea cel puțin trei goluri!

Standard Liege – St.Truiden - Total goluri peste 2,5 (se marchează minim 3 goluri)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 2.25
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus