Cota 2 din fotbal, 30-12-2022


Cota 2 din fotbal, de vineri, 30 decembrie e formată din două evenimente și vine din oferta Superbet. Cele două partide alese provin din prima ligă a Spaniei, La Liga și Angliei, Premier League.

Mai jos, evenimentele alese pentru cota 2 de vineri, 30 decembrie.

  • West Ham - Brentford
  • Celta Vigo - Sevilla

cota 2 fotbal 30-12

Mai jos, argumentările pentru cota 2 de vineri, 30 decembrie

West Ham – Brentford - Șansă dublă & total goluri - 1X & peste 1,5 (West Ham nu pierde și minim 2 goluri)

West Ham își dezamăgește fanii în acest sezon de Premier League. „Ciocănarii” se află în zona retrogradării și postul lui David Moyes se află în pericol. Înainte de ponturi West Ham vs Brentford echipa gazdă se află pe locul 16 în clasament, cu doar 14 acumulate în 16 meciuri.

Brentford este una dintre surprizele plăcute și în acest sezon de Premier League. „Albinele” vor să dea lovitura în ultimul meci din 2022. Ponturi West Ham – Brentford, oaspeții sunt neînvinși în fața „ciocănarilor” în partidele disputate în Premier League.

West Ham nu a jucat rău în prima parte a meciului cu Arsenal, dar cedat inițiativa în repriza secundă și a fost învisă de liderul din Premier League. Brentford e capabilă să marcheze la Londra, astfel că vom miza că formația gazdă nu va pierde, iar în meci se vor marca minim 2 goluri!

Celta Vigo – Sevilla - Total goluri peste 1,5 (minim 2 goluri)

Pentru Celta Vigo se profilează un sezon mult mai dificil ca cel anterior. Echipa din Vigo încheia anul trecut competițional la mijlocul clasamentului și nu s-a aflat vreodată în situația complicată de a fi amenințată cu retrogradarea. Acum se chinuie și a acumulat doar 12 puncte în 14 etape, fiind prima peste linie. Doar trei meciuri din 14 a câștigat Celta Vigo.

Sevilla are unul dintre cele mai slabe începuturi de sezon din ultimii ani. Unul care s-a încheiat cu demiterea lui Lopetegui, iar locul său a fost luat de argentinianul Jorge Sampaoli, care termina sezonul trecut pe locul 2 în Franța, din postura de antrenor a lui Olympique Marseille.

Sevilla vine la Vigo pentru a lua punct sau puncte, dar misiunea nu va fi ușoară. Celta joacă bine acasă, acolo unde este capabilă să obțină rezultate bune și în fața forțelor din Spania. Credem că reușitele nu vor lipsi și vom miza pe cel puțin două goluri în Celta Vigo – Sevilla.

 

West Ham – Brentford - Șansă dublă & total goluri - 1X & peste 1,5
Celta Vigo – Sevilla - Total goluri peste 1,5
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 2.27
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus