Cota 2 din fotbal, 15-1-2023


Cota 2 din fotbal, de duminică, 15 ianuarie e formată din două evenimente și vine din oferta Superbet. Cele două partide alese provin din prima ligă a Italiei Serie A, și a Angliei, Premier League.

Mai jos, evenimentele alese pentru cota 2 de duminică, 15 ianuarie.

  • Tottenham - Arsenal
  • Atalanta - Salernitana

cota 2 fotbal 15-1

Mai jos, argumentările pentru cota 2 de duminică, 15 ianuarie

 

Tottenham - Arsenal – X2 & sub 4,5 -(Arsenal nu pierde, iar în meci se marchează maxim 4 golur)

Spurs acumulase doar un punct în primele două apariții de după pauza internațională: 2-2 vs Brentford și 0-2 vs Aston Villa. Formația din nordul Londrei ocupă locul 5 în Premier League și este la doar două puncte de poziția a patra, pe care se află Man United. „Diavolii roșii” au însă un joc în minus disputat.

De cealaltă parte, Arsenal vine după o victorie cu 3-0 în FA Cup, în deplasarea de la Oxford United. Deși scorul poate părea categoric, până în minutul 63 nu se marcase. Mohamed Elneny a spart gheața, iar în următorul sfert de oră a fost momentul de strălucire al lui Eddie Nketiah, care a reușit o „dublă”.

Arsenal vrea să profite de eșecul celor de la City și să se depărteze în fruntea clasamentului. Doar că derby-ul contra rivalei Tottenham se anunță foarte greu. Tunarii vor să nu piardă în primul rând, astfel că vor juca precaut. Pont Tottenham – Arsenal merge pe X2 și maxim 4 goluri marcate în meci.

Atalanta – Salernitana – victorie Atalanta

În weekendul trecut formația din Bergamo a jucat la Bologna un meci important pentru lupta la top patru. Atalanta a reușit să câștige cu 2-1, asta după ce a fot condusă la pauză cu 1-0. Anul 2023 a început cu un egal pentru Atalanta. Formația pregătită de Gasperini a scos un 2-2 pe terenul Speziei.

În etapa anterioară trupa din Salerno a jucat pe teren propriu contra lui Torino. A fost un joc echilibrat, încheiat la egalitate, 1-1.Debutul în 2023 pentru echipa antrenată de Nicola a fost tot acasă, dar împotriva campioanei AC Milan.

Salernitana nu a jucat rău în ultimul meci, dar diferența de valoare e una clară. Iar în fața propriilor fani, Atalanta e o forță și nu cred că ar trebui să se pună problema victorie într-un meci contra unei echipe precum e Salernitana. Pont Atalanta – Salernitana merge pe victoria echipei gazdă!

 

Tottenham - Arsenal – X2 & sub 4,5
Atalanta – Salernitana – victorie Atalanta
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 2.11
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus