Cota 2 din fotbal, 14-1-2023


Cota 2 din fotbal, de sâmbătă, 14 ianuarie e formată din două evenimente și vine din oferta Superbet. Cele două partide alese provin din prima ligă a Italiei Serie A, și a Franței, Ligue 1.

Mai jos, evenimentele alese pentru cota 2 de sâmbătă, 14 ianuarie.

  • Marseille - Lorient
  • Atalanta - Salernitana

cota 2 fotbal 14-1

Mai jos, argumentările pentru cota 2 de sâmbătă, 14 ianuarie

Marseille – Lorient - victorie Marseille

În ciuda absențelor importante, Olympique Marseille s-a impus și în ultima etapă, în deplasarea de la Troyes. A fost 2-0, al doilea meci consecutiv fără gol primit, marcatori Mbemba, cu capul, după aproximativ 10 minute de la fluierul de start. În a doua repriză, chiar la începutul ei, a punctat și Veretout.

Lorient a fost revelația începutului de campionat, iar acum se află pe locul 6 în Ligue 1, cu 32 de puncte. În 18 etape a câștigat nouă partide, cinci a terminat la egalitate, iar patru dintre ele le-a pierdut.

Marseille are moralul foarte bun după ultimele victorii și vrea să continue seria pozitivă. Adversarul din această etapă e unul la îndemână și credem că trupa de pe Velodrome are șansa unui nou succes în Ligue 1. Pont Marseille – Lorient merge pe victoria gazdelor!

Atalanta – Salernitana – victorie Atalanta

Atalanta a început anul 2023 relativ bine, cu un egal și o victorie în cele două deplasări de până acum. Înainte de ponturi Atalanta vs Salernitana „La Dea” se află pe locul 6 în clasament, cu 31 de puncte, la egalitate cu Lazio și Roma.

Salernitana are și acest sezon ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Formația din sudul Italiei a jucat primele două jocuri din 2023 pe teren propriu. Bilanțul? Un eșec la limită și un egal. Urmează ponturi Atalanta vs Salernitana, un nou joc în care oaspeții pleacă cu a doua șansă.

Salernitana nu a jucat rău în ultimul meci, dar diferența de valoare e una clară. Iar în fața propriilor fani, Atalanta e o forță și nu cred că ar trebui să se pună problema victorie într-un meci contra unei echipe precum e Salernitana. Pont Atalanta – Salernitana merge pe victoria echipei gazdă!

Marseille – Lorient - victorie Marseille
Atalanta – Salernitana – victorie Atalanta
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.96
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus