Cota 2 din fotbal, 12-1-2023


Cota 2 din fotbal, de joi, 12 ianuarie e formată din două evenimente și vine din oferta Superbet. Cele două partide alese provin din prima ligă a Angliei, Premier League și Cupa Italiei.

Mai jos, evenimentele alese pentru cota 2 de marți, 10 ianuarie.

  • Fiorentina - Sampdoria
  • Fulham - Chelsea

cota 2 fotbal 12-1

Mai jos, argumentările pentru cota 2 de joi , 12 ianuarie

 

Fiorentina – Sampdoria - 1 solist (victorie Fiorentina)

Fiorentina are un parcurs bun în partide jucate acasă, în acest sezon, în toate competițiile. Singurele eșecuri suferite au fost în Serie A, în fața celor de la Lazio și Inter, două dintre formațiile bune ale întrecerii din Italia.

Înainte de partida Fiorentina vs Sampdoria, din optimele din Coppa Italia, blucerchiati se află doar pe locul 19 în campionat, cu 9 puncte. Forma de moment este una foarte slabă, cu doar o victorie în ultimele 5 etape disputate. Surprinzător, succesul a venit pe terenul unei formații bune, Sassuolo, scor 2-1.

Fiorentina e echipa mai bună și acest lucru trebuie să se vadă și pe terenul de joc. Sampdoria a fost dominată de Napoli și are moralul scăzut. Chiar dacă gruparea din Firențe nu e la nivelul liderului din Serie A, credem că echipa de pe Artemio Franchi se va impune în Fiorentina – Sampdoria.

Fulham – Chelsea - Șansă dublă - X2 (Chelsea nu pierde)

Fulham F.C. vine în aceast meci cu multă pozitivitate după victoria obținută cu scorul de 1-0 în deplasara de la Leicester. Fulham a reintrat în Premier League la începutul acestui sezon după o pauză de un an, iar echipa a surprins plăcut chiar cu o remiză împotriva echipei Liverpool în meciul de debut iar acum luptă pentru clasarea în top 5.

Chelsea traversează o perioadă foarte slabă iar din ultimele 8 etape de campionat, echipa lui Graham Potter a reușit să obțină doar o victorie, 3 remize și a fost învinsă de 4 ori. Ca urmare a rezultatelor foarte slabe Chelsea ocupă poziția a 10-a în Premier League cu un total de doar 25 de puncte cumulate în 17 meciuri jucate și un golaveraj foarte mediocru cu 20 de goluri marcate și 19 primite.

Chelsea are nevoie de un rezultat bun pentru a ieși din seria negativă. Albaștrii vor avea o tresărire de orgoliu și credem că pot să se impună în derby-ul capitalei Angliei. Noi vom miza la siguranță și vom alege șansă dublă pe fosta campioană a Angliei, X2.

Fiorentina – Sampdoria - 1 solist
Fulham – Chelsea - Șansă dublă - X2
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 2.03
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus