Cota 2 din fotbal, 10-1-2023


Cota 2 din fotbal, de marți, 10 ianuarie e formată din două evenimente și vine din oferta Superbet. Cele două partide alese provin din Cupa Olandei și EFL Cup.

Mai jos, evenimentele alese pentru cota 2 de marți, 10 ianuarie.

  • Twente - Telstar
  • Newcastle - Leicester

cota 2 fotbal 9-1

Mai jos, argumentările pentru cota 2 de marți, 10 ianuarie

Twente – Telstar - total goluri meci – peste 2,5 - (în meci se marchează minim 3 goluri )

Twente a debutat cu dreptul în noul an, câștigând cu 2-0 partida cu FC Emmen. În urma acestui succes, formația din Enschede a urcat pe locul patru în clasamentul Eredivisie, cu 30 de puncte adunate. La doar un punct în spatele forțelor Ajax și PSV.

Telstar evoluează în liga secundă din Olanda, fiind pe poziția a 13-a, cu 22 de puncte adunate. E drept, distanța față de locul 8, ultimul care duce în play-off-ul pentru promovarea în prima ligă e de doar trei puncte. De la reluarea sezonului, Telstar are un succes și un eșec.

E o diferență clară între cele două formații, iar acest aspect se va vedea și pe terenul de joc. Telstar va veni la Enschede pentru a-și juca șansa, dar e greu de crezut că va putea produce surpriza. Nu e exclus însă un gol din partea oaspeților, astfel că vom miza pe minimum trei goluri marcate în duelul Twente - Telstar

Newcastle – Leicester – peste 1,5 - (în meci se vor marca minimum 2 goluri)

Înainte de Newcastle – Leicester, formația gazdă a mai rămas angrenată în doar două competiții în acest sezon: Premier League, unde se află în top patru, și Cupa Ligii Angliei, unde s-a calificat deja în faza sfeturilor de finală.

Leicester a înregistrat în ultima perioadă trei eșecuri la rând în Premier League. Totuși, echipa lui Rodgers s-a scos în Cupa Angliei, unde a reușit calificarea în al patrulea tur. Formația oaspete pleacă cu a doua șansă în acest duel, dar speră să dea marea lovitură și să forțeze o calificare în semifinale.

Twente – Telstar - total goluri meci – peste 2,5
Newcastle – Leicester – peste 1,5
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.96
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus