Cota 2 din fotbal, 1-1-2023


Cota 2 din fotbal, de duminică, 1 ianuarie e formată din două evenimente și vine din oferta Superbet. Cele două partide alese provin din prima ligă a Franței, Ligue 1.

  • Lyon - Clermont
  • Lens - PSG

cota 2 fotbal 1-1

Mai jos, argumentările pentru cota 2 de duminică, 1 ianuarie

Lyon – Clermont – total goluri Lyon – peste 1,5 - (Lyon marchează peste 1,5 goluri)

Lyonezii sunt o echipă greu de încurcat pe teren propriu. În cele 8 etape jucate acasă, Lyon s-a încurcat doar cu PSG, Nice și Toulouse. Mizăm pe efectele pozitive ale venirii lui Laurent Blanc la echipă, dar și pe un lot mult superior față de cel al oaspeților.

Clermont nu dă senzația ca pauza de aproape 1 lună ar fi reîmprospătat atmosfera la lot. Sunt prea puține atuuri pentru oaspeți înainte de meciul direct de duminică seară. Unul dintre ele: ultimul meci direct de pe terenul lui Lyon s-a încheiat cu un super scor: 3:3!

Lyon e o formație care marchează des, mai ales în meciurile de acasă. Jucătorii din avanposturi au mare calitate și credem că că trupa condusă de Laurent Blanc va marca de cel puțin două ori în Lyon – Clermont!

Lens – PSG – X2 - (PSG nu pierde)

În primul joc de după Cupa Mondială, elevii lui Franck Haise au avut parte de o deplasare complicată, pe terenul lui Nice. Acel meci s-a terminat exact așa cum a început, cu scorul de 0-0. Lens se află pe locul secund în Ligue 1, cu 37 de puncte strânse în 16 etape. Sunt șapte „lungimi” până la liderul PSG.

În Ligue 1, Parisul are 10 victorii și un rezultat de egalitate în ultimele 11 etape. În prima apariție pe Parc des Princes de după Cupa Mondială, gazdele au avut parte de un joc greu contra celor de la Strasbourg. Mbappe a marcat golul victoriei la ultima fază a jocului.

PSG are un avans important față de Lens și vrea să mențină, cel puțin, acest ecart. Chiar dacă nu se va putea baza pe Neymar și Messi, credem că PSG are toate armele necesar pentru a pleca cu cel puțin un punct din confruntarea cu Lens.

Lyon – Clermont – total goluri Lyon – peste 1,5
Lens – PSG – X2 - (PSG nu pierde)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 2.08
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus