Calendarul promoțiilor Superbet de primăvară începe! Profită și tu!


Superbet începe luna martie în forță cu o serie de campanii super-profitabile, atât pentru pasionații de păcănele, cât și pentru fanii pariurilor sportive și evenimentelor internaționale de fotbal care se desfășoară în această perioadă. Iată calendarul complet al promoțiilor care te așteaptă în luna martie, cum le revendici, și, bineînțeles, care sunt beneficiile:

#1 Pariază 100 RON pe tenis, primește pariuri gratuite de 25 RON!

Următoarea promoție Superbet din luna martie se adresează pasionaților de sport, mai precis de tenis. Promoția Împreună Trăim SuperTenisul” este valabilă între 28 Februarie – 6 Martie 2022.

Superbet oferta tenis

Tot ce ai de făcut este să plasezi pe durata unei zile promoționale un bilet single și/sau acumulator în valoare de minim 100 RON (bani reali). Biletul trebuie să conțină cel puțin un meci de tenis care să aibă loc în aceeași zi. La promoție participă biletele pre-meci și cele din secțiunea live, cotă minimă per selecție – 1.60.

De la promoție sunt excluse pariurile pe selecțiile din oferta „SuperExtra”, pariurile din categoria „Speciale” și cele la care s-a folosit funcția Cash Out.

Odată îndeplinite condițiile, primești un pariu gratuit de 25 RON pe zi, până la un maxim de 7 pariuri pe durata întregii promoții. Pariul gratuit trebuie jucat în 14 zile de la acordare, în secțiunile Sport și Live de pe Superbet, pe bilete single și/sau acumulator.

#2 Pariază 25 RON pe Liga I și fii răsplătit cu 22 RON bonus instant!

Super 21 + 22 Liga 1 bonus

A doua promoție Superbet poartă numele de Super 21+22 și este dedicată Ligii I de Fotbal a României. Dacă ești patriot și ai încredere în echipa preferată, poți revendica această ofertă în următoarele intervale din luna martie - 01.03-03.03, 04-07.03, 11-14.03, 18-21.03, 25-28.03.

Promoția se adresează exclusiv pariorilor înregistrați pe Superbet, astfel că trebuie să optezi manual apăsând notificarea „accept” din contul de jucător la următoarea logare. Odată ce ai acceptat oferta, ce ai de făcut este să pariezi cel puțin 21 RON bani reali pe un bilet single sau acumulator care să conțină cel puțin un meci din prima ligă de Fotbal a României, Liga I, desfășurat pe perioada promoției. Cota minimă impusă este de 1.60 – participă biletele pre-meci și/sau live.

Sunt excluse de la ofertă pariurile din secțiunea SuperExtra sau Speciale, dar și cele stabilite prin funcția Cash Out. Odată urmate condițiile de mai sus, primești 22 RON bonus la sport, cu cerințe de rulaj de 1x. Rulajul trebuie îndeplinit în 3 zile de la activarea bonusului.

Pentru a realiza rulajul, trebuie să pariezi în secțiunile Sport și Live de pe Superbet (cotă minimă 1.60 pentru pariuri single, cotă totală 2.50 pentru pariurile acumulator). Doar pariurile în bani reali sunt luate în considerare pentru rulaj, cele stabilite prin cashout nu se iau în considerare, nici pariurile din secțiunile Virtuale, Loto sau cele returnate/anulate.

#3 Rulează 350 RON, primește 50 rotiri gratuite FĂRĂ RULAJ la Shining Crown!

Rotiri gratuite la rulaj

Ultima promoție Superbet pe astăzi este valabilă între 28 Februarie (ora 00:01) și 6 Martie (ora 23:59) și este destinată exclusiv jucătorilor înregistrați. La momentul revendicării bonusului, trebuie neapărat să ai bifat acordul de marketing din profil. Ce ai de făcut pentru a primi rotirile este să pariezi minim 350 RON în secțiunea jocuri” de pe site-ul Superbet într-o singură zi promoțională.

Fiecare rotire valorează 0.2 RON – nu sunt impuse condiții de rulaj. Primești rotirile în maxim 48 de ore de la îndeplinirea cerințelor de mai sus și trebuie să le accepți manual din profil, apăsând pe notificare și pe butonul „accept”. De asemenea, nu poți solicita o retragere în bani reali până nu ai jucat rotirile, altfel bonusul va fi anulat.

Iar dacă ai nevoie de un imbold pentru a te convinge să-ți deschizi un cont nou Superbet, aruncă o privire asupra bonusului generos de bun-venit și ofertei pentru verificarea contului!

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2023 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus