Betano te întâmpină cu un freebet de 33 RON pentru PSG - Real!


Unul dintre cele mai așteptate meciuri din această lună este, fără dubiu, cel jucat de Real Madrid împotriva Paris Saint Germain mâine de la ora 22:00, ora României, pe stadionul Santiago Bernabéu din Madrid, Spania. Turul confruntării a fost câștigat de echipa franceză cu o diferență de doar un gol, ceea ce înseamnă că meciul de mâine va fi foarte important și va avea o miză uriașă pentru ambele echipe.

Iar pentru a face acest meci și mai special pentru tine, Betano are o ofertă: deschide-ți contul și folosește codul de bonus REALPSG la înregistrare și vei primi un freebet de 33 de lei fără depunere pe care-l vei putea folosi pentru un pariu pe meciul Real Madrid - PSG de mâine.

Cum primesc bonusul?

Înregistrează-te la Betano folosind acest link și folosește codul de bonus REALPSG la al treilea pas al procesului de înregistrare. Fii atent să introduci un număr de telefon și o adresă de email validă pentru că va trebui să le verifici pe ambele pentru a intra în posesia bonusului.

După ce treci de acest pas, bonusul se va credita contului tău.

Betano freebet

Ce primesc?

Un pariu gratuit - freebet - de 33 de lei pe care îl vei putea folosi pentru pariuri pe meciul Real Madrid - Paris Saint Germain de miercuri, 9 martie 2022, ora 22:00.

Termeni și condiții

  • După deschiderea contului Betano folosind codul de bonus de mai sus și verificarea metodelor de contact, bonusul se creditează imediat contului tău
  • Vei putea paria doar pe meciul Real - PSG de mâine, la ce cotă dorești, folosind butonul „FREE BET” deasupra celui „PARIAZĂ ACUM”
  • Bonusul trebuie rulat o singură dată
  • Câștigurile rezultate din utilizarea pariului gratuit se pot retrage numai după validarea contului
  • Promoția este valabilă până la data de 9 martie ora 21:59 (adică se termină cu un minut înainte de începerea meciului).

Pentru detalii suplimentare vizitează pagina promoției pe siteul Betano.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2023 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus