Piggy Bank Farm recenzie

4,50 / 5
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plinaJumatate de stea

O fermă poate fi o sursă de venituri consistente drept răsplată pentru munca asiduă depusă de fermier. Ferma Piggy Bank Farm, în schimb, poate fi o sursă de venituri consistente și în timp ce te relaxezi. Jocul dezvoltat de Play’n GO are tot ce aștepți de la un joc de păcănele cu animale de fermă: grafică simpatică, speciale și rotiri gratuite din belșug.

Dezvoltator
Play'n GO
Format
5x4x50
Miza maxima
100
RTP
96.29
Rotiri gratuite
Da
Start-Stop
Da
Joc automat
Da
Jackpot
Nu

Descriere

Piggy Bank Farm este un joc de tip slot machine cu 5 role, 4 rânduri de simboluri și 50 de linii de plată. Jocul are o temă inspirată dintr-o fermă ca din desene animate, cu animale zâmbărețe drept simboluri majore și cărți (10, J, Q, K, A) drept simboluri minore. Simbolul wild din joc este un fermier bătrân dar voios, iar scatter care declanșează rotirile sale gratuite este o monedă de aur cu chipul celebrei pușculițe pe față.
Jocul mai are două simboluri speciale: ciocanul și pușculița, care declanșează un  minijoc umplut de multiplicatori și câștiguri.

Cum decurge un joc

Cele 50 de linii de plată sunt fixe, dar jucătorii pot alege miza pe rotire direct în partea de jos al ecranului - la încărcare, jocul afișează mizele mai mici, între 0,7 și 2,5 de lei pe rotire, dar ele se pot derula pentru mize mai mici sau mai mari, între 0,1 și 100 de lei pe rotire.
 
Piggy Bank Farm pacanele cu animale

Piggy Bank Spins

În jocul de bază, rola din dreapta este marcată special pentru că acolo poate să apară simbolul ciocan. Când apare, declanșează Piggy Bank Spins, un joc special jucat cu role pline de pușculițe care ascund premii în bani. Fiecare pușculiță care este pe ecran când sunt declanșate rotirile speciale rămân pe loc. Orice ciocan în plus care apare pe ecran în timpul rotirilor crește multiplicatorul aplicat câștigurilor. 
 
Piggy Spins
 
Începi jocul cu trei „vieți” - la fiecare rotire în care nu apar pușculițe noi pe ecran scade o viață din total. Pușculițele de pe ecran aranjate în formă de 2 pe 2 se transformă într-o pușculiță mare - la fel și cele 3 pe 3, respectiv 4 pe 4 și 5 pe 4. Evident, și banii cresc odată cu pușculița: dacă cea normală poate ascunde un premiu maxim de valoarea mizei pe rotire, cea 5 pe 4 poate ascunde un premiu de 500 de ori miza. Suma maximă ce se poate câștiga în Piggy Back Spins este de 5000 de ori miza pe rotire.
 
Rotiri gratuite pacanele

Piggy Bank Farm rotiri gratuite

După cum ne-am obișnuit la toate celelalte păcănele, rotirile gratuite din Piggy Bank Farm sunt declanșate de trei simboluri scatter - în acest joc, ele pot să apară numai pe rolele 1, 3 și 5. Inițial primești 8 rotiri gratuite care se pot redeclanșa în timpul rotirilor. 
 
Piggy Bank Farm free spins rotiri gratuite
 
În timpul rotirilor gratuite, ciocanele pot să apară pe oricare dintre role, putând declanșa Piggy Bank Spins mai ușor. Dacă apar mai multe ciocane simultan pe ecran, vei începe Piggy Bank Spins cu un multiplicator mai mare. 
 
Pacanele Play'n GO

Joacă Piggy Bank Farm gratuit

Concluzie

La prima vedere, jocul Piggy Bank Farm nu pare unul serios - dar nu lăsa ca aspectul său jucăuș să te inducă în eroare. Jocul vine cu plăți relativ dese în jocul de bază. Partea cu adevărat profitabilă - sau distractivă, în cazul în care joci versiunea demo - vine în timpul rotirilor gratuite care se pot prinde relativ des: uneori poți declanșa chiar mai multe Piggy Bank Spins care vin cu un potențial de câștig ridicat.
Piggy Bank Farm

Joaca acum Piggy Bank Farm la urmatoarele cazinouri

Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Alte jocuri
Evaluare Cazino
1.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
1300+
2.
100% până la
1500 RON
150
rotiri gratuite
650+
3.
Pachet de bun venit
2400 RON
600
rotiri gratuite
900+
Păcănele

Alte păcănele recomandate

Doom of Dead
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
5,00 / 5
Play'n GO
RTP: 96.29%
Vezi joc
Dawn of Egypt
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
4,80 / 5
Play'n GO
RTP: 96.23%
Vezi joc
Doom of Egypt
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
5,00 / 5
Play'n GO
RTP: 94.25%
Vezi joc
Ankh of Anubis
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
5,00 / 5
Play'n GO
RTP: 96.20%
Vezi joc
Annihilator
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
5,00 / 5
Play'n GO
RTP: 96.50%
Vezi joc
Big Win 777
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
4,80 / 5
Play'n GO
RTP: 96.50%
Vezi joc
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus