Ozwin’s Jackpots

5,00 / 5
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina

Jocurile Yggdrasil sunt cunoscute nu doar pentru sumele generoase jucătorii pot câștiga jucându-le dar și pentru calitatea impecabilă a jocurilor lansate de la bun început. Ozwin’s Jackpots nu e o excepție de la această regulă: Jocul este construit în jurul unei povești fantastice care implică un vrăjitor bun, unul hain și un tânăr care trebuie să învingă răul și să-și primească recompensa - preferabil în forma unuia dintre cele cinci jackpoturi din acest joc.

Dezvoltator
Yggdrasil Gaming
Format
5x3x20
Miza maxima
200 de fise
RTP
96.7%
Rotiri gratuite
Da
Start-Stop
Da
Joc automat
Da
Jackpot
Da

Descriere Ozwin’s Jackpots

Ozwin’s Jackpots este un joc de tip slot machine cu cinci tambururi, trei rânduri de simboluri și 20 de linii de plată fixe. Simbolurile sale responsabile pentru câștigurile mai mari sunt parte din poveste - o bufniță polară, tânărul erou, o busolă magică și o poțiune - iar cele responsabile pentru câștigurile mai mici sunt suitele cărților de poker - cupă, romb, inimă și treflă.
Ozwin`s Jackpots Rotiri Gratuite Jackpot Joc Pacanele Jackpot Online Cazinouri
 
Jocul are mai multe simboluri speciale: un simbol scatter reprezentând un glob de cristal care declanșează rotirile gratuite, un simbol bonus care declanșează un minijoc, simboluri ce reprezintă cioburi de cristal care, dacă se adună cinci, declanșează 10 rotiri gratuite și oferă o șansă mai bună pentru a câștiga unul dintre jackpoturi.

Cum decurge un joc Ozwin’s Jackpots

Jucătorii pot modifica doar valuarea unei fise - toate cele 20 de linii de plată sunt active - deci miza pe rotire va fi de 20 de ori valoarea setată, cel mult 200 de unități monetare pe rotire. 
Panoul de control al jocului are un design care se îmbină perfect cu restul jocului, cu toate butoanele la îndemână. 
 
Ozwin`s Jackpots Rotiri Gratuite Jackpot Joc Pacanele Jackpot Online Cazinouri

Rotiri gratuite Ozwin’s Jackpots

Cel puțin trei simboluri scatter declanșează 10 rotiri gratuite. Patru asemenea simboluri declanșează 10 rotiri gratuite și un câștig de 1000 de fise, iar cinci simboluri, 10 rotiri gratuite cu un câștig de 10000 de fise garantat. În timpul rotirilor gratuite, toate câștigurile sunt înmulțite cu 3. 
 
Ozwin`s Jackpots Rotiri Gratuite Jackpot Joc Pacanele Jackpot Online Cazinouri

Jocul bonus Ozwin’s Jackpots

Trei simboluri bonus declanșează un minijoc unde jucătorii trebuie să aleagă dintre o serie de cărți afișate pe ecran.
 
Ozwin`s Jackpots Rotiri Gratuite Jackpot Joc Pacanele Jackpot Online Cazinouri
 
Cărțile ascund diferite premii - fise și cioburi de cristal - sau o vrajă care termină jocul bonus.

Jackpot Ozwin’s Jackpots

În timpul rotirilor gratuite, cioburile de cristal sunt înlocuite de globuri. Dacă jucătorul adună cinci globuri de aceeași culoare (fiecare tambur are propria culoare de globuri) câștigă jackpotul care corespunde culorii globurilor.
 
 
Dacă rotirile gratuite sunt declanșate prin adunarea a cinci cioburi de cristal, cele 10 rotiri gratuite sunt însoțite de un glob în plus, crescând astfel șansele jucătorului de a câștiga jackpotul respectiv.
 
Ozwin`s Jackpots Rotiri Gratuite Jackpot Joc Pacanele Jackpot Online Cazinouri

Concluzie Ozwin’s Jackpots

Ozwin’s Jackpots are o grafică atractivă și o mecanică simplă, rapidă, plină de câștiguri și jocuri suplimentare. Jocul nu dezvăluie mult despre povestea sa, lăsând mult imaginației. Are o viteză ridicată și e plină de evenimente, ceea ce îl face un joc perfect pentru cei care joacă pentru distracție. Jackpoturile sale consistente sunt, în schimb, un argument care va convinge și pe cei care caută câștiguri consistente.
Ozwin`s Jackpots

Joaca acum Ozwin`s Jackpots la urmatoarele cazinouri

Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Alte jocuri
Evaluare Cazino
1.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
1300+
Păcănele

Alte păcănele recomandate

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus