London Hunter

5,00 / 5
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
Steampunk este un gen literar și vizual aparte, caracterizat de existența tehnologiei futuristice bazată pe puterea aburului, regăsit des în cărți, filme și, de ce nu, jocuri de păcănele precum London Hunter dezvoltat de Habanero Systems.
 
London Hunter are o estetică aparte și o mecanică familiară, combinată cu bonusuri generoase și posibilități mari de câștig.
Dezvoltator
Habanero Systems
Format
5x3x25
Miza maxima
125 lei
RTP
97,94%
Rotiri gratuite
Da
Start-Stop
Da
Joc automat
Da
Jackpot
Nu

Descriere London Hunter

London Hunter este un joc de tip slot machine cu cinci tambururi, trei rânduri de simboluri și 25 de linii de plată. Are o estetică steampunk inconfundabilă, cu simboluri reprezentând personaje și obiecte, respectiv simboluri din cărțile de poker cu aceeași estetică.
 
Jocul are un simbol wild care apare numai pe tambururile 1 și 5 și care înlocuiește orice alt simbol într-o combinație câștigătoare.

London Hunter Rotiri Gratuite Animale Joc Pacanele Animale Online Cazinouri

Cum decurge un joc London Hunter

Jucătorii pot seta valoarea fisei (0,01 la 20 de lei) și numărul de fise pe rotire (maxim 10) pentru o miză maximă totală de 5000 de fise. Jocul are o interfață simplă, potrivită cu designul jocului, cu toate butoanele la îndemână.
 
Pe cele două părți, jocul are două „rezervoare de combustibil” care se umple cu fiecare rotire. Când se umple cel din stânga, jocul aplică un multiplicator câștigurilor din următoarea rotire. Când se umple cel din dreapta, orice simbol wild care apare pe ecran în următoarea rotire se extinde să ocupe 4 poziții pe ecran (2 pe 2).
 
London Hunter Rotiri Gratuite Animale Joc Pacanele Animale Online Cazinouri
 
Dacă ambele rezervoare se umplu în același timp, jocul declanșează atât extinderea simbolurilor wild cât și multiplicatorul, oferind jucătorilor șansa de a câștiga o sumă consistentă.
 
London Hunter Rotiri Gratuite Animale Joc Pacanele Animale Online Cazinouri

Rotiri gratuite London Hunter

La un joc de păcănele normal, este nevoie de cel puțin trei simboluri scatter pe ecran în același timp pentru a declanșa rotirile gratuite. Nu și în acest joc.Pentru a declanșa rotirile gratis din London Hunter, jucătorii au nevoie de trei simboluri diferite vizibile simultan pe tambururi diferite: „vânătorul” pe tamburul 1, „arma” pe tamburul 2 și „dinozaurul” wild pe tamburul 5.
 
London Hunter Rotiri Gratuite Animale Joc Pacanele Animale Online Cazinouri
 
Această combinație de simboluri declanșează 10 rotiri gratuite cu un multiplicator de bază de 1x (3x dacă este declanșat cu rezervorul din stânga umplut) care crește de fiecare dată când se umple rezervorul stâng. Când se umple rezervorul drept, jucătorul primește 2 rotiri gratuite.

Concluzie London Hunter

London Hunter este un joc cu o grafică captivantă pentru fanii stilului steampunk și nu numai. Este un joc distractiv cu multe animații simpatice și sunet care se potrivește perfect atmosferii și stilului jocului.
Jucătorii pe bani reali vor savura și ei acest joc pentru câștigurile sale frecvente și uneori foarte consistente. 
London Hunter

Joaca acum London Hunter la urmatoarele cazinouri

Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Alte jocuri
Evaluare Cazino
1.
Pana la
8000 RON
1000
rotiri gratuite
400+
Păcănele

Alte păcănele recomandate

Candy Tower
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plinaJumatate de stea
4,50 / 5
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2022 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus