Justice League

5,00 / 5
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina

Supereroii au obiceiuri de a forma echipe atât pe paginile revistelor de benzi desenate cât și pe ecran. Unul dintre cea mai cunoscută echipă de supereroi este Liga Justiției, formată din Superman, Batman, The Flash, Aquaman, Cyborg și Wonder Woman (și alți eroi cu care vom avea ocazia să ne întâlnim în versiunea Snyder al filmului). Până atunci, însă, va trebui să ne mulțumim cu cei șase eroi care și-au găsit casă nouă pe cele cinci tambururi ale jocului DC: Justice League.

Dezvoltator
Playtech
Format
5x4x40
Miza maxima
2000 fise
RTP
96.3%
Rotiri gratuite
Da
Start-Stop
Da
Joc automat
Da
Jackpot
Da

Descriere Justice League

DC: Justice League este un joc de tip slot machine cu cinci tambururi, patru rânduri de simboluri și 40 de linii de plată fixe. Simbolurile sunt toate inspirate din film, reprezentând eroii înșile (Batman, Superman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg și The Flash, în ordinea câștigurilor) și siglele unora dintre ele (Batman, Superman, Wonder Woman și The Flash). Simbolurile sunt împrumutate din film.
Justice League Rotiri Gratuite Jackpot Joc Pacanele Jackpot Online Cazinouri
 
Jocul are un simbol wild care înlocuiește orice alt simbol pe tambururi și trei simboluri scatter - Cutiile Mamă pe care Steppenwolf le căuta în film. Cele trei simboluri scatter pot apărea pe tambururile 1, 3 și 5, și când toate trei sunt pe ecran simultan, declanșează rotirile gratuite.

Cum decurge un joc Justice League

Jucătorii pot seta direct miza pe rotire, între 0,4 și 2000 de fise pe rotire. Panoul de control al jocului are toate butoanele la îndemână, inclusiv cel pentru modul „turbo” și butonul pentru joc automat. 
Jocul vine cu o funcție specială care se activează automat. Dacă un simbol de supererou aterizează în colțul de dreapta jos al ecranului, simbolul respectiv se transformă în simbol wild și jucătorul primește o rotire gratuită în care eroul respectiv rămâne wild.

Rotiri gratuite Justice League

Dacă cele trei Cutii Mamă apar simultan pe ecran, ele declanșează rotirile gratuite.
 
Justice League Rotiri Gratuite Jackpot Joc Pacanele Jackpot Online Cazinouri
 
Fiecare supererou din echipă are propriile reguli pentru rotirile gratuite activate, dintre care jucătorul poate alege. 
 
 
The Flash oferă 15 rotiri gratuite și transformă un simbol de supererou în wild când acesta aterizează în colțul din dreapta jos al ecranului.
Cyborg oferă 12 rotiri. Din nou, eroul care aterizează în dreapta jos este transformat în wild dar la rotirile unde nu se întâmplă asta, cadrul respectiv se mută în altă poziție.
 
Aquaman oferă 10 rotiri și transformă orice simbol care apare în chenarul de pe ecran în wild. 
Wonder Woman oferă 7 rotiri și adaugă până la 5 cadre în poziții aleatoare la tambururi. Orice supererou care aterizează în acestea se transformă în wild. 
Superman oferă 5 rotiri și aplică un cadru de 2 pe 2 pe ecran, iar orice supererou care aterizează în el în wild.
 
Batman oferă 2 rotiri și transformă toate simbolurile de supereroi în wild când oricare dintre ei aterizează în cadru.
 
Justice League Rotiri Gratuite Jackpot Joc Pacanele Jackpot Online Cazinouri
 
Dacă cel puțin două simboluri scatter aterizează pe ecran, jucătorul primește rotiri gratuite suplimentare.

Jackpot Justice League

Jackpotul din slotul DC Justice League are un set de jackpoturi disponibil și în alte jocuri din seria DC Super Heroes. Acestea se pot câștiga într-un minijoc declanșat aleator în oricare dintre jocurile din serie. Există patru jackpoturi - Mini, Minor, Major și Grand. Bineînțeles, Grand are suma cea mai mare - cea mai mare sumă plătită de acest jackpot a fost de 1,6 milioane de euro.

Concluzie Justice League

Playtech are o serie întreagă de păcănele inspirate din universul DC Comics, acoperind totul de la serialul TV clasic Batman până la ultimele filme DC apărute în ultimii ani. Toate jocurile au o grafică impecabilă și o atmosferă aparte, nemaivorbind de fețele cunoscute de pe marile ecrane.
Jocul este alegerea perfectă pentru fanii păcănelelor pentru distracție, iar jackpoturile sale consistente vor fi sigur atrăgătoare pentru jucătorii pe bani reali.
Justice League

Joaca acum Justice League la urmatoarele cazinouri

Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Alte jocuri
Evaluare Cazino
1.
100% până la
1500 RON
150
rotiri gratuite
650+
2.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
1300+
Păcănele

Alte păcănele recomandate

Gladiator Jackpot
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plinaJumatate de stea
4,50 / 5
Playtech
RTP: 94.1%
Vezi joc
Gem Heat
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
5,00 / 5
Playtech
RTP: 96.05%
Vezi joc
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus