Holmes and the Stolen Stones

5,00 / 5
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina

Sherlock Holmes este unul dintre cele mai cunoscute personaje literare din lume, mai ales după ce, în ultimul deceniu, aventurile lui au fost adaptate atât pentru cinema cât și pentru TV. Detectivul legendar a fost protagonistul a nenumărate jocuri, inclusiv o serie de păcănele inspirate din aventurile lui. Holmes and the Stolen Stones de Yggdrasil Gaming este unul dintre ele în care celebrul detectiv trebuie să recupereze o serie de nestemate pentru a-și primi recompensa generoasă.

Dezvoltator
Yggdrasil Gaming
Format
5x3x20
Miza maxima
200
RTP
96.8%
Rotiri gratuite
Da
Start-Stop
Da
Joc automat
Da
Jackpot
Da

Descriere Holmes and the Stolen Stones

Holmes and the Stolen Stones este un joc de tip slot machine cu cinci tambururi, trei rânduri de simboluri și 20 de linii de plată. Spre deosebire de marea majoritate a jocurilor similare, acesta nu are un simbol wild - are însă două simboluri care declanșează jocuri de bonus.
 
Simbolurile responsabile pentru câștigurile mai mari reprezintă însuși detectivul Sherlock Holmes și companionul său Dr. Watson, împreună cu cele mai importante instrumente pe care le folosesc: jurnalul și lupa. Simbolurile care plătesc câștiguri mai mici sunt suitele cunoscute din poker - cupă, inimă, romb și treflă. 
Rotiri Gratuite Holmes and the Stolen Stones - Jackpot - Joc Pacanele
 
Jocul are o grafică atrăgătoare, un lucru obișnuit pentru jocurile Yggdrasil.

Cum decurge un joc Holmes and the Stolen Stones

Jucătorii pot seta miza pe rotire prin modificarea valorii fisei de la 0,05 la 10, pentru o miză maximă pe rotire de 200 de fise. Interfața jocului este una fără complicații, cu toate funcțiile la îndemână.
Uneori, un ciob dintr-o piatră prețioasă va ateriza pe ecran. Ciobul este colectat pe partea de sus al tamburului. Fiecare tambur are propria sa piatră prețioasă și este asociat cu propriul jackpot, în ordine crescătoare de la stânga la dreapta.
 
Rotiri Gratuite Holmes and the Stolen Stones - Jackpot - Joc Pacanele
 
Jocul nu are simbol wild care să înlocuiască alte simboluri în combinațiile câștigătoare, are în schimb două simboluri scatter - unul care declanșează rotirile gratuite și alta care pornește un minijoc cu bonusuri.

Rotiri gratuite Holmes and the Stolen Stones

Trei simboluri scatter „Free Spin” declanșează 10 rotiri gratuite. Dacă se adună cinci cioburi de piatră prețioasă de aceeași culoare deasupra unui tambur, și atunci se declanșează același număr de rotiri. Înainte de a începe, jucătorul primește și un multiplicator aleatoriu care se aplică sumei câștigate în timpul rotirilor gratuite.
 
Rotiri Gratuite Holmes and the Stolen Stones - Jackpot - Joc Pacanele
 
Trei simboluri scatter „Bonus” vor declanșa un joc bonus unde jucătorii trebuie să găsească premiile - și cioburile - ascunse într-o serie de lăzi dintr-un depozit. 
 
Rotiri Gratuite Holmes and the Stolen Stones - Jackpot - Joc Pacanele
 
Jucătorii pot continue să deschidă cutii și să câștige premii până găsesc bomba într-una dintre lăzi. Când bomba explodează, jocul de bonus se termină, și toate fisele și cioburile găsite sunt adăugate la total.

Jackpot Holmes and the Stolen Stones

Dacă unul dintre tambururi adună cinci cioburi de piatră prețioasă, jucătorul primește 10 rotiri gratuite în timpul cărora are șansa de a câștiga unul dintre cele cinci jackpoturi din joc.
 
Rotiri Gratuite Holmes and the Stolen Stones - Jackpot - Joc Pacanele
 
Pentru a câștiga jackpotul, jucătorul trebuie să adune cinci pietre prețioase de aceeași culoare. Șansele de câștig sunt ușor îmbunătățite de faptul că cele cinci cioburi colectate în jocul normal se transformă într-o piatră prețioasă de tipul celor colectate în timpul jocului pentru jackpot. Dacă un tambur adună toate cele cinci pietrele prețioase, jucătorul câștigă suma de deasupra tamburului respectiv. 
 
Rotiri Gratuite Holmes and the Stolen Stones - Jackpot - Joc Pacanele

Concluzie Holmes and the Stolen Stones

Holmes and the Stolen Stones este un joc excelent cu o sumedenie de oportunități de câștig, chiar și fără obișnuitul simbol wild pe tambururile lui. Are grafică frumoasă, o atmosferă excelentă și o sumedenie de bonusuri care sunt relativ ușor de declanșat. Jocul este o alegere perfectă și pentru joc pentru distracție - este rapid, frumos, distractiv și are o atmosferă aparte, precum și toate celelalte jocuri Yggdrasil.
Holmes and the Stolen Stones

Joaca acum Holmes and the Stolen Stones la urmatoarele cazinouri

Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Alte jocuri
Evaluare Cazino
1.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
1300+
Păcănele

Alte păcănele recomandate

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus