Gem Heat

5,00 / 5
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina

Valoarea în bani al unui obiect depinde de raritatea sa - cu cât e mai greu de obținut, cu atât mai mult trebuie să plătești pentru el. Nu e de mirare, deci, că pietrele prețioase, rare și grele de extras, au fost totdeauna un simbol al valorii, ceea ce le face alegerea perfectă pentru tema unui joc de păcănele.

Gem Heat a ales pietrele prețioase drept simbolul cel mai important, exprimând astfel valoarea câștigurilor posibile în acest joc.

Dezvoltator
Playtech
Format
5x3x10
Miza maxima
1000
RTP
96.05%
Rotiri gratuite
Da
Start-Stop
Da
Joc automat
Da
Jackpot
Nu

Descriere Gem Heat

Gem Heat este un joc de tip slot machine cu cinci tambururi, trei rânduri de simboluri și 10 linii de plată fixe. Este un joc de păcănele de inspirație clasică, având simboluri similare cu cele din era de glorie al Las Vegasului - șeptarul norocos, lingouri de aur, potcoava sau simbolul de dolar, însoțite de trei nivele de BAR.
Gem-Heat-Rotiri-Gratuite-Jackpot-Joc-Pacanele-Diamante-Online-Cazinouri
 
Jocul are un simbol wild întruchipat de un diamant și unul scatter - logo-ul jocului. Acesta din urmă declanșează rundele gratuite din joc.

Cum decurge un joc Gem Heat

Liniile de plată fiind fixe, jucătorii pot doar să seteze valoarea mizei pe rotire - între 0,1 și 1000. Jocul are o interfață simplă, cu toate butoanele la îndemână. 
 
Gem-Heat-Rotiri-Gratuite-Jackpot-Joc-Pacanele-Diamante-Online-Cazinouri
 
Jucătorii pot seta joc automat de la 10 la 99 de rotiri, sau până la declanșarea rotirilor gratuite, respectiv mod turbo, unde tamburul se rotește mai repede.
 
Jocul vine și cu un buton Hi Roller prin care se pot declanșa rotirile Hi Roller din joc în schimbul unei plăți suplimentare - de 10 ori miza pentru 5 rotiri și simbol wild special pe tamburul 3, respectiv de 20 de ori miza pentru 5 rotiri și simbol wild special pe tambururile 2, 3 și 4. În aceste runde, simbolul wild modifică simbolurile șeptar implicate în combinații câștigătoare pentru câștiguri suplimentare. Spre deosebire de rotirile gratuite, în modul Hi Roller simbolurile wild speciale nu sunt fixe pe tambururi.

Rotiri gratuite Gem Heat

Gem Heat Rotiri Gratuite Jackpot Joc Pacanele Diamante Online Cazinouri
 
Rotirile gratuite din joc sunt declanșate de trei simboluri scatter pe tamburul 1, 3 și 5. Acestea declanșează șapte rotiri în care simbolul wild special (un diamant în flăcări) rămâne fix pe mijlocul ecranului. După fiecare rotire, simbolul modifică simbolurile șeptar să aibă toate aceeași culoare, funcționând în același timp ca simbol wild
 
Gem Heat Rotiri Gratuite Jackpot Joc Pacanele Diamante Online Cazinouri

Concluzie Gem Heat

Gem Heat este un joc destul de frumos după standardele de astăzi dar nu cel mai strălucit în ceea ce privește aspectul. Este destul de dinamic dar axat mult pe potențialele câștiguri pe bani reali. Astfel, nu e cea mai bună alegere pentru cei care caută un joc de păcănele strict pentru distracție dar unul perfect pentru cei ce vor să joace pe bani reali.
Gem Heat

Joaca acum Gem Heat la urmatoarele cazinouri

Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Alte jocuri
Evaluare Cazino
1.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
1300+
2.
100% până la
1500 RON
150
rotiri gratuite
650+
Păcănele

Alte păcănele recomandate

Justice League
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
5,00 / 5
Playtech
RTP: 96.3%
Vezi joc
Gladiator Jackpot
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plinaJumatate de stea
4,50 / 5
Playtech
RTP: 94.1%
Vezi joc
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2022 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus