Electric Avenue

5,00 / 5
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
Dacă ai crescut în anii 1990 sigur ai auzit piesa lui Eddie Grant intitulată „Electric Avenue”. Titlul slotului nu e o coincidență: jocul dezvoltat de All41 Studios și distribuit de Microgaming are o atmosferă, design și muzică împrumutată din anii 1980.
Dezvoltator
All41 Studios
Format
5x4x4096
Miza maxima
30 de jetoane
RTP
96,37%
Rotiri gratuite
Da
Start-Stop
Nu
Joc automat
Nu
Jackpot
Nu

Descriere Electric Avenue

Electric Avenue este un joc de tip slot machine cu 6 tambururi, 4 rânduri și 4096 linii de plată cu un design plin de neon și obiecte tipice anilor 1980. Muzica sa de fundal este și ea compusă în stilul tipic al acestor ani - o combinație de pop și synthpop care se potrivește de minune cu partea vizuală.

Cum decurge un joc Electric Avenue

Liniile de plată ale jocului sunt fixe, jucătorul putând să aleagă numai miza pe rotire - de la 0,2 la 30 de jetoane. La prima vedere, jocul pare simplu - dar aparențele înșeală, pentru că el este umplut de speciale.
 
Simbolurile responsabile pentru câștigurile mai mici sunt simple reprezentări - în neon - a suitelor obișnuite dintr-un pachet de cărți de poker. Celelalte sunt obiecte tipice din anii 80, precum camere foto instant, casetofoane stereo, cubul Rubik sau bascheții înalți. 
 
Simbolurile wild din joc sunt reprezentate de patru tineri tipici pentru aceea perioadă. În funcție de tamburul pe care apar, ele pot multiplica câștigurile de până la 5 ori - sau chiar mai mult, pentru că multiplicatorii a până la două simboluri wild se pot combina.
 
Electric Avenue Rotiri Gratuite Jackpot Joc Pacanele Online Cazinouri
 
Jocul are și un simbol scatter - o mașină asemănătoare cu un Delorean, drept omagiu adus celebrului film Back to the Future - care activează rotirile gratuite ale jocului. 

Rotiri gratuite Electric Avenue

Jucătorii pot alege dintre două variante de rotiri gratuite: 
- 7 Electric Free Spins - un simbol ales aleator devine power wild. Fiecare simbol care aterizează pe o linie de plată pe tamburul 2, 3, 4 și 5 devine power wild și este lipit de poziția în care aterizează. Dacă pe un tambur se adună patru simboluri power wild jucătorul primește încă 3 rotiri gratuite
 
- 10 Neon Free Spins - tamburul 2, 3, 4 sau 5 se pot transforma în coloane wild cu multiplicator de până la 55x miza originală. Trei sau mai multe simboluri scatter simultan pe ecran reactivează Neon Free Spins
 
Electric Avenue Rotiri Gratuite Jackpot Joc Pacanele Online Cazinouri
 
Ambele opțiuni au avantajele lor și pot fi sursa unor câștiguri semnificative.
 
Electric Avenue Rotiri Gratuite Jackpot Joc Pacanele Online Cazinouri

Concluzie Electric Avenue

Electric Avenue este un slot machine distractiv atât pentru cei născuți și crescuți în anii 1980 și 1990 dar și pentru toți iubitorii genului. Este un joc colorat, cu o atmosferă unică și adevărat potențial pentru câștiguri consistente - chiar și dacă jocul nu este foarte darnic în afara rotirilor gratuite. Luând toate acestea în considerare, jocul merită o șansă. Chiar două sau mai multe.

Despre producător

All41 Studios este un dezvoltator de jocuri de cazinou cu sediul în Tallin, Estonia. Dezvoltatorul a fost înființat în 2019 și imediat și-a propulsat primele jocuri în colecția unor operatori consacrați, apoi la scurt timp, a aderat la rețeaua de distribuție Microgaming. De atunci, All41 și-a crescut colecția de jocuri dar și cercul fanilor datorită calității jocurilor și dedicației pentru distracție.
Electric Avenue

Joaca acum Electric Avenue la urmatoarele cazinouri

Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Alte jocuri
Evaluare Cazino
1.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
1300+
Păcănele

Alte păcănele recomandate

Mayan Eagle
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
5,00 / 5
All41 Studios
RTP: 96.32%
Vezi joc
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus