Diamond Force

5,00 / 5
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina

Cultura populară a deceniului ce a trecut a fost marcat puternic de supereroi mulțumită universului Marvel care a devenit cel mai de succes univers cinematic din istoria recentă. Astfel, nu e de mirare că supereroii au infiltrat și lumea păcănelelor.

Diamond Force este un slot machine care arartă de parcă ar fi o pagină de benzi desenate cu supereroi. Are patru entități cu superputeri pe tambururi (stivuite să acopere toate rândurile) și un simbol special care îi cheamă în acțiune precum Căpitanul America a chemat Răzbunătorii la luptă la sfârșitul ultimului film Avengers.

Dezvoltator
Crazy Tooth Studio
Format
5x4x1024
Miza maxima
15 fise
RTP
96.53%
Rotiri gratuite
Da
Start-Stop
Nu
Joc automat
Nu
Jackpot
Nu

Descriere Diamond Force

Diamond Force este un slot machine cu 5 tambururi, 4 rânduri și 1024 de potențiale combinații câștigătoare. „Echipa” este formată din patru supereroi (numele și puterile cărora nu sunt cunoscute) - simbolurile lor sunt responsabile pentru câștigurile mai mari, iar celelalte simboluri (J, Q, K și A) pentru cele mai mici.
 
Jocul are un simbol wild care poate înlocui oricare alt simbol pe ecran. 

Cum decurge un joc Diamond Force

Jucătorii pot seta miza pe rotire între 0,1 și 15 fise. Liniile de plată sunt fixe. Jocul este optimizat pentru mobil, deci rotirea cu tasta „space” nu funcționează. Combinațiile câștigătoare nu sunt luate strict de la stânga spre dreapta, ceea ce înseamnă că cel puțin trei simboluri în partea centrală sau de dreapta a ecranului vor plăti și ele.

Bonus Diamond Force

Jocul vine cu un bonus care se activează când trei sau mai mulți supereroi diferiți - simboluri întregi, nu și parțiale - aterizează pe tambururi. 
 
Diamond Force Rotiri Gratuite Jackpot Joc Pacanele Online Cazinouri
 
Eroii se transformă în tambururi umplute cu sume ce se pot câștiga și multiplicatori, iar jucătorul primește o singură rotire gratuită. Deși pare puțin, sumele ce se pot câștiga pot fi destul de mari.
 
Diamond Force Rotiri Gratuite Jackpot Joc Pacanele Online Cazinouri
 

Rotiri gratuite Diamond Force

Cel puțin doi eroi (simbol întreg) pe ecran, combinați cu simbolul Bonus care apare numai pe tamburul din dreapta pornesc rotirile gratuite ale jocului. Inițial, jucătorii primesc trei rotiri gratuite.
Tambururile se transformă și ele similar cu jocul bonus: în funcție de „erou”, primele cel mult patru devin tambururi acoperite de sume ce se pot câștiga și multiplicatoare de 2x până la 5x, iar ultimul - Bonus - va avea rotiri gratuite suplimentare ce se pot câștiga. Jucătorii pot aduna cel mult 20 de rotiri gratuite.

Concluzie Diamond Force

Diamond Force este un joc născut în era în care supereroii dominează cultura populară. Grafica sa este asemănătoare unei cărți de benzi desenate, culorile sale sunt vii, iar jocul în sine este dinamic captivant.
 
Jocul este alegerea perfectă atât pentru jucătorii pentru distracție cât și pentru cei pe bani reali. Primul grup îi va aprecia aspectul vizual de calitate, iar cei pe bani reali, bonusurile dese și câștigurile consistente.
Diamond Force

Joaca acum Diamond Force la urmatoarele cazinouri

Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Alte jocuri
Evaluare Cazino
1.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
1300+
Păcănele

Alte păcănele recomandate

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus