Crystal Cash

4,90 / 5
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina

Unele păcănele ne ademenesc cu grafică demnă de jocurile video moderne, altele, cu grămezi de funcții speciale, bonusuri, jackpoturi și alte asemenea funcții. Crystal Cash e diferit: e un joc simplu, fără complicații, cu grafică decentă dar nu ieșită din comun care oferă fanilor o experiență veritabilă de păcănele ca la aparate.

Dezvoltator
Ainsworth
Format
5x3x100
Miza maxima
10000
RTP
94.06%
Rotiri gratuite
Da
Start-Stop
Da
Joc automat
Da
Jackpot
Nu

Crystal Cash este un joc de tip slot machine cu 5 role, trei rânduri de simboluri și 100 linii de plată. Jucătorii pot alege numărul de linii de plată active (în trepte de câte 1 între 1 și 25, în trepte de câte 5 de la 25 la 100), miza pe linie (de la 0,01 RON la 100 RON pe linie, în trepte de 1 ban, 1 leu și 5 lei), pentru o miză maximă totală pe rotire de 10000 de lei, ceea ce face acest joc unul pentru high rolleri.

Tot jocul degajă un aer de bogăție - simbolurile majore sunt obiecte valoroase precum parfumuri, ceasuri de aur, chiar și o mașină sport poleită cu aur. Simbolurile minore sunt cele obișnuite pentru jocurile de acest tip, împrumutate de la cărțile de poker.

Crystal Cash Ainsworth simboluri

Jocul are două simboluri speciale: un simbol wild (dolar) care este stivuit pe rolele 3, 4 și 5, înlocuind oricare alt simbol, respectiv simbolul scatter (diamant) care declanșează rotirile gratuite.

Crystal Cash screenshot 2 Ainsworth

Interfața jocului este simplă, cu toate setările și butoanele mari, evidente și la îndemână. Se pot seta diferite limite pentru jocul automat, precum numărul de rotiri, limită maximă de pierderi sau limită maximă de câștiguri. Jocul are o viteză decentă, ceea ce e bine pentru că nu se pot seta rotiri rapide - singura setare de sistem permisă este oprirea sunetului.

Pacanele Ainsworth

Rotiri gratuite Crystal Cash

Trei sau mai multe simboluri scatter (diamant) declanșează 10 rotiri gratuite în joc cu un set alternativ de role, fără simbolurile responsabile pentru câștigurile minore. 

Crystal Cash rotiri gratuite

Aici, simbolul wild stivuit apare doar pe rolele 2, 3 și 4, înlocuind oricare alt simbol într-o combinație câștigătoare. Când face parte dintr-o combinație câștigătoare, simbolul wild aplică un multiplicator de 2x sau 3x câștigului pe linia respectivă. 

Crystal Cash rotiri gratuite 2

Rotirile gratuite se pot redeclanșa.

Pacanele Ainsworth

Joacă Crystal Cash gratis

 

Concluzie

Dacă cauți păcănele gratis strict pentru distracție, Crystal Cash nu e tocmai cea mai potrivită alegere. Jocul are o volatilitate medie spre mare, adică plătește relativ rar, și nu are prea multe elemente menite să facă jocul mai distractiv.
Dacă, în schimb, ai un buget mare de cheltuit pe păcănele și ești răbdător, jocul îți poate oferi câștiguri consistente, mai ales în timpul rotirilor gratuite. 
Crystal Cash

Joaca acum Crystal Cash la urmatoarele cazinouri

Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Alte jocuri
Evaluare Cazino
1.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
1300+
2.
Până la
1200 RON
300
rotiri gratuite
600+
Păcănele

Alte păcănele recomandate

Super Hot 7s
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plinaJumatate de stea
4,50 / 5
Ainsworth
RTP: 94.42%
Vezi joc
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus