Yggdrasil lansează Lotsa Lines, cu până la 500 linii de plată


Yggdrasil Gaming este unul dintre cei mai curajoși dezvoltatori de jocuri de păcănele. Compania experimentează totdeauna cu formate noi pe care le îmbracă în straiele cele mai atractive, oferind jucătorilor o experiență unică prin fiecare joc lansat. Ultimul titlu Yggdrasil, dezvoltat în colaborare cu Dreamtech Gaming, este exemplul perfect: Lotsa Lines are un format tradițional dar un număr neobișnuit de mare de linii de plată: până la 500!

Lotsa Lines

Lotsa Lines este un joc de tip slot machine cu 5 role, 5 rânduri de simboluri și un număr variabil de linii de plată. În jocul de bază, numărul liniilor de plată active se schimbă cu fiecare rotire - se pot activa 25, 50, 100 sau 200. Dar această funcție specială nu este singura care transformă acest joc în ceva unic.

Lotsa Lines Yggdrasil pacanele speciale

Simbolurile majore folosite de joc sunt forme geometrice diferite, la fel cum sunt și wild și scatter. Simbolurile minore sunt cele obișnuite, împrumutate din jocurile de cărți (9, 10, J, Q, K, A). Toate simbolurile se comportă după cum te aștepți: Wild înlocuiește oricare alt simbol, iar Scatter declanșează rotirile gratuite.
Simbolul Wild vine cu un bonus suplimentar: dacă prinzi cel puțin un simbol Wild pe 3 sau mai multe role, vei primi o rotire gratuită suplimentară cu toate wild-urile deja existente fixate pe loc. Pentru fiecare simbol Wild suplimentar, primești o rotire în plus.
 

Lotsa Lines Wild Respin

Rotiri gratuite

Ca de obicei, trei sau mai multe simboluri Scatter pe ecran declanșează rotirile gratuite - 12 la număr. Ceea ce face jocul interesant este că în timpul rotirilor vei putea juca cu minim 200 de linii de plată, și maxim 500, aleatoriu la fiecare rotire.

Lotsa Lines rotiri gratuite

Rotirile gratuite pot fi redeclanșate - dacă prinzi alte trei simboluri Scatter, primești încă 12 rotiri.
 

Potențial de câștig

Lotsa Lines este un slot clasic cu niște funcții extra care îl fac perfect pentru jucătorii pe bani reali. Miza se poate regla fin, de la 0,25 la 75 de lei pe rotire, rotirile pot plăti simultan pe zeci de linii de plată, iar rotirile gratuite operează cu foarte multe linii de plată și câștiguri pe măsură. Pe lângă asta, jocul mai are și volatilitate mare (plătește relativ rar și destul de consistent), ceea ce îl face o alegere bună pentru cei cu bugete mari pentru joc.
Dar și cei care caută jocuri pentru distracție vor găsi acest joc colorat și captivant unul distractiv, perfect pentru o scurtă pauză.

Lotsa Lines este un joc nou, lansat pe 3 iunie, care nu este încă disponibil în cazinourile din România. Până apare, poți încerca alte jocuri de păcănele de la Yggdrasil Gaming la NetBet Casino, cu un bonus de bun-venit de până la 3000 de lei.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus