WinMasters îți face planuri pentru vacanță cu un sejur în Mykonos!


Dacă nu ai încă planuri pentru vacanța de vară, poți începe să cauți destinații și sejururi în probabil cel mai neobișnuit loc cu putință: WinMasters.ro! De ce? Pentru că WinMasters îți oferă șansa de a câștiga unul dintre cele 30 de sejururi all-inclusive pentru doi în insula Mykonos puse la bătaie prin noul Mega Concurs WinMasters te trimite în vacanță!
Sună interesant? Iată detaliile.
 

Tot ce trebuie să știi despre insula Mykonos

Insula Mykonos este o destinație turistică foarte populară în Grecia. Numită și „insula vântului”, Mykonos este faimos pentru viața ei de noapte, în special pe Paradise Beach care combină plaja iluminată de lună cu baruri și cluburi înșirate la doi pași de nisip.
Aici, vei putea să guști Baklava Mykonos și să-l saluți pe Petros, pelicanul-mascotă al insulei de peste 60 de ani, înainte de a te scălda în valurile Mării Egee, iar apoi să te aventurezi printre cluburile și barurile insulei.

Mega Concurs „WinMasters te trimite în vacanță”

Mega Concurs WinMasters te trimite în vacanță

WinMasters îți oferă șansa de a câștiga unul dintre cele 30 de sejururi de 3 zile în Mykonos, all-inclusive, pentru două persoane. Pentru a participa la concurs, tot ce trebuie să faci este să deschizi un cont WinMasters în perioada promoției - 4 iunie - 3 iulie 2021.
Pentru simpla înregistrare vei primi un număr de ordine, asemănătoare unui bilet de tombolă, ceea ce înseamnă o șansă de a câștiga un sejur. Îți poți îmbunătăți șansele de câștig prin efectuarea de depuneri de bani în contul tău: pentru fiecare depunere de minim 50 de lei primești 5 numere de ordine în plus, până la un număr maxim de 21 de șanse de câștig.
Extragerea câștigătorilor va avea loc în perioada 4-12 iulie 2021.

Termeni și condiții

Pentru a participa la promoție, trebuie să ai vârsta legală să te înregistrezi la WinMasters (18 ani). Pentru deschiderea unui cont nou sau autentificarea în contul WinMasters primești o șansă de a câștiga unul dintre premii, iar depunerile ulterioare de minim 50 de lei îți oferă șanse în plus.
Pentru a participa la promoție, trebuie să ai contul verificat - procedura este simplă, află detalii suplimentare aici. Poți consulta regulamentul complet al promoției la această adresă.

Iar până aștepți extragerea premiilor, poți să te delectezi cu până la 2020 rotiri gratuite oferite de WinMasters în fiecare zi!

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus