Vlad Cazino te trimite la Untold. Poate și cu un Porsche


Cel mai tare festival de muzică EDM din România a avut o ediție istorică în 2020 - pentru prima dată, a avut loc doar online. Anul acesta, însă, lucrurile se schimbă: iubitorii muzicii techno și dance se vor aduna la Cluj-Napoca să-i vadă, în sfârșit, pe Afrojack, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, și pe mulți alții live pe scenă - nu prin intermediul unui ecran. Iar Vlad Cazino te poate ajuta să faci economie la bilete.

Vlad Cazino rotiri gratuite untold festival porsche promotie

Vlad + Untold = ❤️

Cel mai cool vampir din România pune la bătaie o serie de premii de vis până la 26 septembrie anul curent. Dacă joci la jocurile Vlad Cazino vei participa la tragerea la sorți unde poți câștiga mii de rotiri gratuite, premii cash, pachete VIP la Untold și marele premiu: un Porsche Taycan 4 Cross Turismo în valoare de 450,000 de lei!
Pentru a avea o șansă de a câștiga toate aceste premii, va trebui să intri în contul tău Vlad Cazino (sau să-ți deschizi unul aici), să optezi să participi la promoție, apoi să faci ce ai făcut până acum: să joci la jocurile oferite de Vlad. Trebuie să rulezi 30 de lei la jocurile de cazinou, cazinou live, sau bingo pentru a primi un bilet de participare la extragere.
În fiecare săptămână se trag la sorți 350 de câștigători. Premiile se împart astfel:
 

Înainte de Untold:

  • Premiul 1: pachet VIP Untold 1+1 (4 day Amulet) + cazare
  • Premiul 2-7: 3000 rotiri gratuite
  • Premiul 8-17: 1000 rotiri gratuite
  • Premiul 18-80: 500 rotiri gratuite
  • Premiul 81-350: 150 rotiri gratuite

După începerea Untold:

  • Premiul 1: 4000 RON cash
  • Premiul 2-10: 1000 RON cash
  • Premiul 11-30: 500 RON cash
  • Premiul 31-300: 100 RON cash

Toate tichetele adunate în timpul promoției se vor lua în considerare la extragerea marelui premiu: o supermașină Porsche Taycan 4 Cross Turismo în valoare estimată de 450000 de lei!

Pentru detalii suplimentare și regulamentul aplicabil vizitează pagina promoției.

Untold Festival are loc, în acest an, în perioada 9-12 septembrie. Pentru a afla de eventualele restricții și condiții de acces vizitează pagina web untold.com.
 

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus