Unibet ne aduce în premieră slotul Pirate Pays Megaways de la BTG


Pirate Pays Megaways, cel mai nou slot cu pirați și tematică maritimă dezvoltat de Big Time Gaming va fi lansat în exclusivitate de brandul Unibet pe plan internațional începând cu dimineața zilei de 13 Octombrie. Mai mult, acest video slot mult așteptat va fi lansat la finele lunii octombrie, mai precis pe data de 27, și în rețeaua live extinsă deținută de Relax Gaming.

Unibet, cel mai mare și cunoscut brand de cazino, poker și pariuri sportive deținut de Grupul Kindred, prezent și pe piața de cazino românească va fi primul operator care va avea acces la acest nou video slot promițător. Aceasta este o veste bună atât pentru clienții Unibet pe plan internațional, cât și pentru fanii sloturilor cu mecanică Megaways, consacrate de dezvoltatorul BTG.

Big Time Gaming a inaugurat acest game engine pentru prima dată în 2017, când ni l-a adus în celebrul video slot Dragon Born și l-a popularizat în anii următori. În prezent, numeroși alți dezvoltatori de jocuri de cazino au inclus mecanica Megaways în sloturile lor prin acorduri de licențiere, printre care se numără și Blueprint Gaming, Pragmatic Play sau Stakelogic.

Pirate Pays Megaways se anunță a fi un slot cu un potențial la fel de mare, în care ne așteaptă monștrii maritimi gigant, simboluri wild stacked și runde bonus interactive.

Pirate Pays Megaways este un slot cu 6 role, 7 rânduri și până la 117 649 linii de plată.  Este o lansare modernă, de neratat mai ales pentru fanii filmelor din seria Pirații din Caraibe. Rata de plată estimativă este de 96.55% iar nivelul de volatilitate este mare. Câștigul maxim posibil este de 43 100x valoarea mizei, un jackpot mai mult decât generos pentru majoritatea pariorilor.

Slotul ne oferă numeroase funcții bonus, printre care se numără și rolele în cascadă și rotirile gratuite. Dacă pe acestea le recunoaștem și știm în mare cum funcționează în practică, Pirate Pays Megaways are grijă să ne surprindă și cu două funcții bonus noi – Wild Compass și Kraken Bonus Round.

Pirate Pays Megaways Epic Win

În acest joc, poți declanșa până la 25 de rotiri gratuite cu multiplicator de până la 10x, dacă obții minim 3 simboluri scatter pe role. Slotul ne oferă două tipuri de simboluri scatter – cufere de aur pe rolele 1-5 și cufere purpurii sau simboluri Mega Scatter pe rola 6. Acestea declanșează runda bonus Kraken în care ți se vor prezenta 20 de opțiuni, fiecare revelând un anumit număr de rotiri extra și o anumită valoare a multiplicatorului.

Runda Wild Compass, în schimb, poartă acest nume după simbolul wild din acest slot, un compas care apare pe rola 4. Când este prezent pe tabela de joc, acul său va indica spre Nord, Vest, Sud sau Est. Simbolurile spre care indică se vor transforma apoi automat în wild-uri.

Slotul poate fi încercat cu mize cuprinse între 0.2 RON și 10 RON la toate cazinourile partenere Big Time Gaming.

Declarații oficiale

Nick Robinson, CEO la Big Time Gaming a declarat – „Am vrut să aducem un suflu nou temei clasice cu pirați, reușind să livrăm opusul clișeelor pe care le cunoaștem cu toții. Pirate Pays este un slot cu elemente noi foarte interesante, fără a face însă rabat de la distracție. De aceea, acest titlu va fi pe placul tuturor tipurilor de jucători, de la vânătorii de comori, la pariorii de rând.”

Pierluigi Rinaldi , Director de Conținut Exclusiv la grupul Kindred a adăugat – “Pirate Pays Megaways este plin de elemente grafice, de sunet și gameplay atrăgătoare, alături de mecanici inovatoare și jocuri bonus – exact ce ne așteptam să vedem de la BTG. Abia așteptăm să le oferim clienților noștri acces timpuriu exclusiv la un joc cu potențialul de a deveni un adevărat clasic la cazino.”

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus