Unibet: 125% bonus de bun-venit și 125 rotiri gratis pentru pariorii noi


Încă nu e prea târziu să-ți transformi pronosticurile corecte despre meciurile EURO 2020 în bani prin câteva pariuri bine plasate. Dacă nu știi unde, iată niște argumente pentru platforma de pariuri sportive Unibet: 125% bonus de bun-venit la prima depunere și 125 rotiri gratuite la Burning Hot. Plus vei avea parte și de alte promoții atractive - iată detaliile.

125% bonus de bun-venit sport

Deschide un cont nou la Unibet folosind acest link și fă o depunere în bani reali de minim 50 de lei cu cardul sau prin transfer bancar (Skrill, Neteller, TopPay sau Paysafecard nu sunt eligibile) și primești un bonus de bun-venit de 125% din suma depusă, până la 500 de lei. Dacă, de exemplu, depui 100 de lei, vei primi un bonus de 125 de lei, iar pentru suma maximă de 500 de lei va trebui să depui 400 de lei în contul tău.
Bonusul vine cu cerințe de rulare de 12x la cote de minim 1,4 la pariuri pre-meci sau pariuri live (atenție - pariurile live și pre-meci combinate nu se iau în considerare).

125 runde gratuite la Burning Hot

După ce completezi condițiile de rulare pentru bonusul de bun-venit, vei primi și rotiri gratuite din belșug: 125 la număr, pe care le vei putea folosi la Burning Hot de la EGT. Rotirile au o valoare de 0,2 lei.
Pentru a transforma banii câștigați în bani reali pe care să-i poți retrage, trebuie să-i rulezi de 35 de ori la cazinou, de 6 ori la pariuri sau de 7 ori la bingo. Banii câștigați din rotirile gratuite nu pot fi folosite la poker.
Cerințele de rulare nu pot fi completate la jocurile Drive: Multiplayer Mayhem, Bloodsuckers, Bloodsuckers II, Dead or Alive, Flowers, Jack Hammer, Jack Hammer 2, Jackpot 6000, Secrets of Christmas, Secret of the Stones, Tower Quest și Piggy Riches.
 

Jackpot de 1 milion de euro la EURO

Dacă pariezi pe meciurile EURO 2020 vei participa la o extragere specială cu un fond de premiere de 5 milioane de lei, adică 1 milion de euro. Fiecare pariu de minim 25 de lei pariați pe meciurile EURO 2020 se transformă într-un tichet de participare - adică o șansă de a câștiga.
Extragerile au loc după fiecare meci - se vor alege 10 câștigători care vor primi:

  • Câte 7.500 de lei pentru fiecare meci din faza grupelor
  • Câte 7.500 de lei pentru fiecare meci din optimi
  • Câte 15.000 de lei pentru fiecare meci din sferturi
  • Câte 30.000 de lei pentru fiecare meci din semifinale
  • 50.000 de lei pentru finală

Pentru detalii suplimentare, vizitează pagina promoției

Câștigurile mari îți aduc un ceas de 35.000 de lei!

În perioada Campionatului European premiile se țin în lanț. Pe lângă jackpoturile de mai sus, poți câștiga și un premiu incitant: un ceas de lux în valoare de până la 35.000 de lei!
Pentru a participa, tot ce trebuie să faci este să plasezi un pariu pe bani reali la orice sport și să câștigi. Clasamentul va fi alcătuit pe baza câștigului net - adică câștig minus miză. Premiul cel mare va fi câștigat de pariorul cu cel mai mare câștig net. Următorii 9 clasați vor primi premii cash în valoare de 1000 până la 7500 de lei. Ultimii 20 clasați vor primi premii de consolare de pariuri gratuite în valoare de 200 (pe locurile 11-20), respectiv 100 de lei (pe locurile 21-30).
Îți poți crește profitul cu ajutorul Combo Booster care îți poate crește câștigurile cu până la 50% pentru biletele cu cel puțin 3 selecții.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus