Turneul de Crăciun - o competiție plină de adrenalină la cazinoul Getsbet!


În această perioadă plină de cadouri și momente de neuitat cu cei dragi, și cazinourile online se întrec să sărbătorească alături de tine cu sute de premii în bani reali sau chiar premii fizice. Este și cazul Getsbet, care lansează un turneu festiv la sloturi cu premii totale în valoare de 100 000 RON! În plus, se acordă și 6 iPhone 13! Iată cum le obții pentru un Crăciun de poveste:

Când mă pot înscrie și ce trebuie să fac?

Promoția se desfășoară în perioada 10.12.2021, ora 12:00 – 24.12.2021, ora 12:00. Pentru a te înscrie la turneu, tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pe Getsbet prin acest link dacă nu ai făcut-o deja și să-ți validezi contul.

Apoi, doar plasează o miză în bani reali la sloturile participante și vei intra automat în cursa pentru premii. Cu cât acumulezi mai multe puncte și ajungi mai sus în clasament, cu atât vei obține sume mai atractive din fondul total de premiere.

Pentru această competiție, doar pariurile în bani reali se iau în considerare, nu și cele cu fonduri bonus.

Ce sloturi participă la promoție?

Pentru a fi eligibil, trebuie să pariezi minim 2 RON în cadrul turneului de Crăciun, iar fiecare miză de această valoare îți va aduce 1 punct în clasament.

Următoarele sloturi online participă la turneu -  Sweet Bonanza Xmas, Santa, Leprechaun Carol, Racing Reindeer, Happy Birds, The Nutcracker, Blazing Ice, Penguin Style, Majestic Forest, Ice Valley, Vegas Magic, Madame Destiny, Pixie Wings, Game of Luck, 10 Burning Heart, 6 Fruits Deluxe, Joker 50 și Zodiac Wheel.

Care sunt cele mai atractive premii?

Locul I te va premia cu fabuloasa sumă de 25 000 RON, locul II cu 15 000 RON iar locul III îți va aduce 10 000 RON. Dacă vei ocupa unul dintre locurile 7,17,27,37,47 sau 57 în clasament, vei primi un iPhone 13, valoarea acestuia fiind estimată la 4500 RON.

GetsBet Turneul de Crăciun

Cerințe de rulaj

Premiile din cadrul turneului se vor acorda în bani bonus și au cerințe de rulaj de 1x – la aceste cerințe contribuie toate jocurile de tip slot din cazinoul Getsbet, în schimb sunt excluse jocurile de masă și cărți (ruletă, blackjack, baccarat, video poker).

Bonusurile sunt valabile 5 zile și vor fi creditate participanților în maxim 48 de ore după validarea rezultatelor. Dacă ești pe lista finaliștilor, vei fi contactat de departamentul Servicii Clienți prin e-mail sau telefon.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus