Tot ce vrei să știi despre aplicațiile mobile de cazino


Conform datelor furnizate de The European Business Review și citate de site-ul playtoday.co analiștii din industrie preconizau că, începând cu anul 2020, 70% din veniturile totale ale cazinourilor vor fi generate de jucătorii de pe mobil – ceea ce s-a și întâmplat.

Iată-ne aici, doi ani mai târziu, în fața unui trend care nu dă semne că s-ar opri prea curând, ci dimpotrivă – contextul pandemic actual a accelerat digitalizarea pe toate planurile, iar foștii pariori din agenții și cazinouri stradale se mută în online cu o viteză amețitoare.

O mare parte dintre pariorii români de astăzi aleg să se distreze la păcănele, poker, blackjack sau chiar la jocuri cu dealer live de pe mobil sau tabletă. Iar motivele sunt evidente – dispozitivele mobile ne permit să jucăm de oriunde, fie că așteptăm un prieten sau suntem într-o pauză de la muncă.

În plus, sloturile noi folosesc tehnologiile HTML5, astfel că sunt optimizate by default de dezvoltatori, deci nu vom avea probleme de compatibilitate și, nu în ultimul rând, unele cazinouri au dezvoltat propriile aplicații mobile pentru a răspunde acestei cereri din ce în ce mai accentuate.

Ce sunt aplicațiile mobile pentru cazinouri?

O aplicație mobilă de cazino este practic un program pe care îl descarci pe telefon sau tabletă care îți oferă acces la o parte sau la întreaga suită de jocuri de noroc a unui operator – sloturi online, jocuri de masă și cărți (video poker, ruletă, blackjack), live cazino, loterie, pariuri sportive, virtuale etc. La început, aplicațiile mobile ale cazinourilor erau destul de rudimentare, se mișcau încet și conțineau doar o parte din titlurile prezente în varianta desktop, motiv pentru care pariorii le evitau și preferau să joace mai degrabă de pe laptop sau computer personal.

Astăzi, însă, aplicațiile mobile ale cazinourilor s-au dezvoltat semnificativ și te conectează cu un număr mult mai mare de jocuri, dar oferă și funcții suplimentare pentru utilizatori – metode de plată mobile (Google Pay, Apple Pay), sloturi care se comportă bine pe ecrane mai mici (de exemplu Starburst sau Shining Crown), interfață prietenoasă, posibilitatea de a activa notificări real-time și, nu în ultimul rând, bonusuri exclusive pentru pariorii de pe mobil (rotiri gratuite, bonusuri de bun venit etc.).

În majoritatea cazurilor, poți descărca aceste aplicații mobile gratuit, folosind servicii ca Appstore sau Google Play sau direct de pe site-ul cazinoului. Deși majoritatea cazinourilor online mari din România au platforme optimizate pentru dispozitivele mobile pentru ca pariorii să poată juca direct din browser, nu toate și-au creat propria aplicație mobilă de gambling încă.

Ce cazinouri online oferă aplicații mobile în 2022?

#1 WinMasters

WinMasters aplicatie mobila

WinMasters a trecut recent de la platforma sa veche la una nouă, mai modernă și cu o selecție mai bună de oferte și jocuri. Și, printre altele, și-a îmbunătățit și oferta pentru mobil cu aplicații native disponibile pe platformele iOS și Android.

Aplicația are tot ce ai putea avea nevoie în materie de jocuri de noroc online: 100.000 de evenimente sportive și 80.000 de meciuri live în fiecare lună, toate jocurile de cazinou mobil de care poți avea nevoie, dar și metode de plată rapide împreună cu oferte speciale zilnice atât la pariuri, cât și la cazinou.

#2 NetBet pariuri sportive

Aplicatie NetBet

#3 Vlad Cazino

Vlad Cazino aplicatie

Cazinoul online cu cel mai original marketing bazat pe celebrul Conte Dracula ne propune o aplicație mobilă disponibilă pe Google Play. Atât timp cât ai un dispozitiv Android, ai software-ul actualizat și o conexiune bună la internet, te poți bucura de peste 850 de sloturi, jocuri cu dealer live (ruletă, blackjack), o interfață ușor de navigat, dar și câteva filtre pe care le poți folosi pentru a găsi mai rapid slotul care te interesează. Mai mult, aplicația oferă și acces rapid spre lobby-ul de bingo.

Deocamdată, aplicația pentru iOS este încă în lucru și nu poate fi descărcată la momentul actual - utilizatorii de dispozitive Apple trebuie să mai aștepte puțin pentru a beneficia de sloturile preferate oriunde s-ar afla, însă te vom ține la curent imediat ce aflăm că a fost lansată și această aplicație.

#4 Superbet

Superbet oferă în 2022 două aplicații mobile – una pentru pariurile sportive și una pentru jocurile de cazino. Ambele pot fi descărcate direct de pe site-ul operatorului, din Google Play, App Gallery sau Appstore și rulează fără probleme atât pe mobil, cât și pe tabletă. Câteva dintre avantajele oferite de aplicațiile Superbet pentru mobil sunt posibilitatea de a revendica bonusul de bun venit direct de pe telefon, acces la statistici și evenimente live cu streaming de calitate, notificări instante, posibilitatea de a participa la cele mai mari loterii internaționale și de a roti la sute de sloturi distractive.

 

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus