Tom Horn își face debutul pe piața din România alături de brandul Maxbet


Tom Horn Gaming, un furnizor de software consacrat, axat pe inovație disruptivă și creativitate în elaborarea sloturilor și altor jocuri de cazino anunță intrarea pe piața din România.

Conform unui comunicat de presă oficial publicat pe data de 26 octombrie 2021, Tom Horn Gaming a obținut o licență clasa a II a din partea autorității de reglementare românești, ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc). Mai mult, dezvoltatorul a încheiat un parteneriat monumental cu brandul Maxbet, unul dintre cei mai cunoscuți operatori de cazino licențiați din țara noastră.

Astfel, potrivit noului acord de conținut, clienții Maxbet vor avea acces în curând la întreaga ofertă de sloturi premiate la nivelul industriei din portofoliul Tom Horn.

Maxbet își va aduce oferta de cazino la un nou nivel

Dezvoltatorul a mărturisit că această colaborare recentă cu brandul Maxbet reprezintă un pas important din strategia sa de a-și îmbunătăți prezența pe piețele de cazino reglementate. Scopul Tom Horn este de a livra jocuri de calitate înaltă de care pariorii să se bucure într-un mediu sigur și corect.

În plus, Maxbet intră acum pe lista de parteneri consacrați ai furnizorului Tom Horn, compusă din studiouri de gaming de top, dar și operatori de cazino renumiți de pe scena internațională -  ProgressPlay, SoftGamings, Betsafe, Oryx Gaming și Betsson.

Acordul  promite să aducă beneficii importante pentru ambele companii. Conform prevederilor înscrise în contract, cele mai importante titluri din portofoliul Tom Horn Gaming sunt disponibile acum, în premieră, pe platforma Maxbet.ro. Jucătorii români  înscriși pe Maxbet se vor putea bucura de titluri populare din portofoliul Tom Horn, atât păcănele cu fructe, cât și sloturi tematice ca 243 Crystal Fruits, Flaming Fruit, Hot Blizzard, The Secret of Ba și Sherlock. A scandal in Bohemia.

Dezvoltatorul a mai precizat în comunicat și faptul că România este o piață cheie și o țintă importantă de atins și că speră să-și lase o amprentă puternică în țara noastră pe viitor. Alături de România, Tom Horn deține licențe similare și în Malta, UK, Portugalia, Suedia, Lituania, Bosnia și Herțegovina, Serbia și Estonia.

Declarații oficiale

Ondrej Lapides, CEO la Tom Horn Gaming, a declarat – „Scopul nostru este să oferim cea mai bună experiență de gaming unui număr cât mai mare de jucători. De aceea, suntem încântați să obținem licență în România și să încheiem un parteneriat cu Maxbet,ro, un operator cu o acoperire impresionantă și o poziție puternică pe piața românească de cazino, o industrie aflată în continuă expansiune. Conținutul nostru, plin de trăsături echilibrate și puternice, rezonează bine cu jucătorii din multe țări și nu avem niciun dubiu că ne vom bucura de același nivel de succes și în rândul jucătorilor de pe Maxbet.ro.”

Victor Rusinov, CEO la Maxbet.ro a adăugat – „Suntem foarte fericiți să încheiem un parteneriat cu Tom Horn Gaming și să ne îmbunătățim portofoliul de sloturi cu jocuri îndrăznețe și vibrante care livrează o experiență de gaming distractivă la fiecare rotire. Credem că acest parteneriat le va oferi pasionaților de jocuri de pe piața românească noi moduri de a câștiga în timp ce se distrează și suntem entuziasmați să vedem ce ne rezervă viitorul alături de partenerul nostru.”

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus