Time2Play, o nouă alternativă pentru streamerii de jocuri de noroc


Time2Play a anunțat că va primi pe platforma sa de gaming inclusiv streamerii de jocuri de noroc online. Anunțul a fost primit cu brațele deschise de comunitatea de pariori de pretutindeni, având în vedere faptul că platforma Twitch a anunțat recent interzicerea link-urilor și codurilor de referral care duc spre site-uri de jocuri de noroc.

Time2Play se anunță a fi o alternativă avantajoasă pentru toți streamerii care doresc să împărtășească în siguranță sesiunile de joc la păcănele, blackjack sau ruletă către comunitățile lor.

Detalii despre Time2Play

Time2play este un site de gaming online deținut de Kafe Rocks Group. Reprezentanții site-ului au anunțat că vor colabora cu streamerii de jocuri de noroc online în anumite condiții, detaliate transparent pe platformă. Pentru început, Time2Play le va specifica foarte clar vizitatorilor cum sunt alocate fondurile atât platformei, cât și creatorilor de conținut activi. Mai mult, streamerii care se vor înregistra se vor supune unui cod de conduită iar utilizatorii vor putea semnala oricând dacă acel cod nu este respectat și pot solicita ștergerea unui anumit tip de conținut.

Streaming-urile de jocuri de noroc online vor veni în completarea conținutului deja prezent pe platformă (recenzii și ghiduri din partea experților din industrie) pentru a oferi comunității un spațiu de informare și entertainment sigur.

Slot streaming–ul, un trend care capătă popularitate în întreaga lume

Din ce în ce mai mulți pariori din străinătate, dar și din România au început să-și înregistreze sesiunile de joc și să le împărtășească pe site-uri ca Youtube sau Vimeo. Există zeci de canale de Youtube dedicate păcănelelor, jocurilor de dice sau craps în jurul cărora s-au construit comunități de mii de fani.

Însă, autoritățile locale și-au exprimat dorința de a reglementa mai strict acest tip de conținut.  De pildă, în UK, Grupul Parlamentar al Tuturor Partidelor Însărcinat cu Prejudiciile Aduse de Jocurile de Noroc (All Party Parliamentary Group on Gambling-Related Harm) a cerut în mod expres ca slot streaming-ul să fie inclus în legislația locală, Gambling Act Review și să se creeze un cadru legal clar în legătură cu acest tip de conținut online.

Această cerință a fost exprimată din dorința de a proteja minorii de expunerea la sloturi și alte jocuri de cazino online, dat fiind faptul că o mare parte dintre aceste platforme, cu precădere Twitch și Youtube sunt vizitate de persoane sub 18 ani.

Tocmai de aceea, inițiativa Kafe Rocks Group a fost atât de bine primită – reprezentanții site-ului au identificat o nișă clară pe care o pot valorifica pentru a proteja minorii, dar vor putea oferi și un spațiu dedicat de streaming adulților.

Declarații oficiale

Tim Tepass, Director la Time2Play a declarat – “Este o decizie justificată și în același timp inevitabilă din partea Twitch. Conținutul de gambling nu trebuie integrat în același loc cu streaming-urile de jocuri video care sunt atractive pentru minori. Noi oferim o platformă dedicată cu scopul de a conecta streamerii cu jucătorii adulți care doresc să fie informați în legătură cu cazinourile online și jocurile pe care le oferă.”

Simon Pilkington, CEO la Kafe Rocks Group,  a completat cu "Remarcăm o cerere clară pentru tipul de conținut oferit de streamerii de jocuri de noroc online. Cele mai populare canale atrag o audiență de mii de persoane. Ceea ce dorim noi să facem este să ne asigurăm că acest tip de conținut este arătat în contextul potrivit oamenilor potriviți.”

20-04-2024
Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Evaluare Cazino
1.
Până la
1200 RON
300
rotiri gratuite
2.
100% pana la
1000 RON
300
rotiri gratuite
3.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
4.
100% până la
2000 RON
5.
Pachet de bun venit
2400 RON
600
rotiri gratuite
6.
100% până la
1000 RON
150
rotiri gratuite
7.
100% până la
1500 RON
5 tokenuri Jackpot Poker și 200
rotiri gratuite
8.
2x 100% până la
1000 RON
100
rotiri gratuite
9.
10.
100% până la
1500 RON
150
rotiri gratuite
11.
Pachet de bun venit de
5000 RON
500
rotiri gratuite
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus