Știi fotbal? Poți câștiga 1 milion cu Superbet


Campionatul European de Fotbal - UEFA EURO - s-ar fi ținut în vara anului 2020. Ar fi fost o ediție festivă, aniversând 60 de ani (și un pic) de la nașterea turneului. Meciurile ar fi fost găzduite de 11 orașe din 11 țări, și ar fi început pe 11 iunie, și s-ar fi terminat pe 11 iulie. Dar n-a fost să fie: din cauza pandemiei, EURO 2020 a devenit EURO 2021 și va începe pe 12 iunie 2021. Adică în mai puțin de o lună.
Acest început de vară va fi cel mai excitantă perioadă a anului pentru toți iubitorii fotbalului, mai ales pentru că, după o pauză de un an, suporterii vor avea ocazia de a vedea, în sfârșit, fotbal la nivel european de pe tribune. Iar acum, mulțumită Superbet, unii ar putea deveni chiar milionari.

Super Milion la Superbet

Cu ocazia Campionatului European de Fotbal, Superbet ți-a pregătit un test. Pentru a-l trece, trebuie să fii bun la pronosticuri - iar dacă îl treci, ai șansa să devii milionar.
Superbet pune la bătaie premii de 1 milion de lei pentru toți iubitorii fotbalului. Pentru a participa, trebuie să te înregistrezi la superbet.ro apoi să răspunzi la un set de 10 întrebări despre turneul care urmează. Stai liniștit, întrebările nu-ți testează capacitatea de memorare a statisticilor, ci mai degrabă talentul tău de a prezice rezultatele echipelor participante la turneu. De fapt, Superbet nu se așteaptă la răspunsuri ci mai degrabă pronosticuri despre turneu, înainte de începerea primului meci pe 12 iunie 2021.

Superbet Super Milion pronostic 10 intrebari test EURO 2021 1 milion de lei

Cele 10 pronosticuri

Pentru a câștiga cei 1 milion de lei, trebuie să faci 10 preziceri corecte despre Campionatul European de Fotbal din acest an. Întrebările pe care ți le pune Superbet sunt aici:
 

Câte meciuri vor ajunge la reprizele de prelungiri?

Răspunsuri posibile: sub 4,5 sau peste 4,5

Va fi o câștigătoare în premieră a turneului?

În turneul din acest an, vor juca mai mulți foști campioni - Germania, Spania, Franța, Italia, Portugalia, Olanda și Danemarca - dar și echipe care nu au nicio victorie UEFA EURO la activ, precum Serbia, Cehia (a câștigat Cehoslovacia, dar nu se pune), Rusia (la fel, a câștigat Uniunea Sovietică, dar nu se pune), Anglia (surpriza), și așa mai departe. Întrebarea este dacă câștigătorul turneului va fi o echipă națională care nu a mai câștigat turneul niciodată?
Răspunsuri posibile: Da sau nu.

Câte goluri va marca în total golgheterul turneului?

Cristiano Ronaldo și Michel Platini dețin recordul golurilor marcate în Campionatul European, cu 9 goluri fiecare. Alte legende ale fotbalului care au primit distincția de „golgheterul turneului” sunt Zlatan Ibrahimović, Wayne Rooney,  și Antoine Griezmann cu 6, Marco van Basten și Zinedine Zidane cu 5, și mulți alții.Câte goluri va marca golgheterul ediției din 2021?
Răspunsuri posibile: sub 5,5 sau peste 5,5

Care va fi numărul maxim de cartonașe galbene într-un meci?

Cartonașul galben este un avertisment dat unui jucător care nu se comportă adecvat în timpul meciului, o atenționare că arbitrul este cu ochii pe el și dacă îl mai prinde că își face de cap, s-ar putea să se aleagă cu un cartonaș roșu (ceea ce înseamnă că va fi dat afară de pe teren). Oare câte cartonașe galbene se vor împărți jucătorilor în timpul EURO 2020?
Răspunsuri posibile: sub sau peste 9,5

Care va fi numărul maxim de goluri marcate într-un meci?

Atenție - se vor lua în considerare numai golurile marcate în timp regulamentar, nu și golurile marcate în reprizele suplimentare și la loviturile de departajare!
Răspunsuri posibile: sub sau peste 6,5

Care va fi numărul maxim de cornere într-un meci?

Răspunsuri posibile: sub sau peste 18,5

Câte autogoluri vor fi în turneu?

Autogolul este, după cum arată și numele, un gol marcat în propria poartă de către un jucător. Până acum, s-au marcat 9 autogoluri în istoria campionatului european, ultimele 3 la ediția din 2016 găzduită de Franța. Va fi sau nu recordul doborât în acest an?

Răspunsuri posibile: Sub sau peste 3,5

Câte cartonașe roșii vor fi în turneu?

Cum spuneam mai sus, cartonașul roșu este cea mai mare pedeapsă un arbitru îi poate da unui jucător - sau antrenor - care încalcă regulile în timpul unui meci. Acesta se acordă pentru comportament violent, faultarea serioasă a unui jucător, scuipatul unui oponent sau a oricărei alte persoane și alte delicte asemănătoare. Oare câți jucători vor fi dați afară de pe teren în acest turneu? Atenție, se vor lua în considerare numai cartonașele roșii acordate în timpul regulamentar și reprizele suplimentare și numai cele acordate jucătorilor.
Răspunsuri posibile: sub sau peste 5,5

Câte goluri vor fi în turneu?

Răspunsuri posibile: sub sau peste 126,5

Care va fi minutul primului gol din finală?

Finala din acest an va fi, fără dubiu, una super-distractivă - dar cât va trebui să așteptăm până la primul gol?
Înainte de a-ți da răspunsul (între 1 și 121+), află regulile:
Minutele adiționale la repriza 1 se consideră 45, iar cele adăugate la repriza 2, 90
De exemplu, acă primul gol se marchează în minutul 90+2, răspunsul luat în considerare va fi 90
Dacă primul gol se marchează din lovituri de departajare, răspunsul luat în considerare va fi 121+
Răspunsuri posibile: 1-121+

UEFA European Championship 2021

Termeni și condiții

Vei putea să-ți înregistrezi pronosticul pentru Campionatul European de fotbal din acest an în perioada 31 mai - 11 iunie 2021, ora începerii primului meci al turneului, Italia - Turcia. Pentru a avea șansa de a câștiga 1 milion de lei trebuie să ai un cont Superbet cu verificarea contului efectuat. Verificarea contului este o procedură simplă, descrisă în detaliu aici.
Dacă ești singurul care răspunde corect la fiecare întrebare, vei câștiga singur premiul de 1 milion de lei. Dacă, însă, vor fi mai multe răspunsuri corecte, suma se va împărți egal între toți pariorii care au prezis corect toate rezultatele.
 

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus